Ja det märks att man börjar att bli äldre, det börjar liksom bli mera sjukdomar runt omkring bland vänner och även med sig själv. 

Året började inte på bästa sättet, jag hittade ju den dära knölen...som visade sig tillslut att bara vara just en knöl. Men oron innan man visste svaret, jag har alltid haft bra fantasi;). Så då tänkte jag att en skitstart på året gör att det bara kan bli bättre...men en sak man borde ha lärt sig när man är så gammal som jag, är att det kan alltid bli värre.

Nja nu målar jag inte fan på väggen..jag var faktiskt oroligare i januari än vad jag är nu. Denna gång har det visat sig att knölen är tillbaka, men denna gång väljer den att dyka upp lite längre ner så att säga. Nu är det inte direkt så längre ner på mig...brösten kan man numera kalla hängtuttar;). Jag har hört en definition av hängtuttar som lyder att en kvinna med hängtuttar ska kunna klämma fast åtminstone en penna under bröstet...och jag skulle nog kunna bära upp ett helt knippe med pennor, så nog har jag hängtuttar:) nä denna gång är det något där allt liv börjar alltså Livmodern. Så nu går man i väntans tider igen...

Denna gången vet jag att det slutar med en operation, för oavsett om den är snäll eller inte så ska den bort...ja vi pratar om knutan inget annat:)

Om det nu skulle vara en liten elak jäkel så är det otroligt bra prognos på just denna cancerform, så därför känner jag mig inte orolig. Jag är 52 år och inga mera barn ska då jag producera, det får mina barn stå för;)...så nu är det bara att vänta igen.

En liten reflektion bara..varför är det nästan bara manliga gynekologer?

 Avlutar med ett foto från härliga Torre.