Precis fikat, köpefika, inget hembakt här inte... tack igen Pierre 👍. Efter fikat var det någon (padre) som ville sträcka på sig lite, och idag slog han nog rekord. 

Rekord i att somna snabbt, padre gick in i sovrummet och jag satte mig i soffan och och hann precis starta bloggen innan första snarken... måste starta en vlogg ;-)

Man är nog bara lite avundsjuk på att han kan somna på direkten, det är ju en konst, inte alla som kan. 

Han gjorde ett litet försök i att åter uppta sitt tidigare jobb som camarero, efter han läst bloggen misstänker jag. För helt plötsligt igår dukade han till middagen, vi blev alla glatt överraskade, får se om det håller. Och inte bara det, han har lagt sina magiska fingrar över blomman också, och som ett mirakel blev den perfekt igen👍. 

Igår blev vi hembjudna till systrarna Furuvik på fika, och blir vi bjudna tackar vi givetvis ja. Dom har en sådan trevlig terass, stor och fin... och en supermodern markis, som man bara trycker på en knapp så åker den ut (y)

Och såpass varmt som det är här nere just nu, sitter man gärna under markisen. 

Vi fick också smaka riktigt bra gofika, som faktiskt var köpfika... inte ofta man smakat det här nere i spanienlandet, så tummen upp för det. En jättetrevlig stund blev det under en svalkande markis med goa vänner. 

Efter besöket hos systrarna Furuvik drog vi en tur till Habaneras för att leta t-shirt till padre. 

Inspektorskan inspekterar medans padre står och tittar.. tyvärr fanns det inte mycket att välja på då det bara fanns massa vinterkläder framme nu. 

Men jag hittade en annan liten sak som jag köpte.. 

En väldigt liten vattenfontän, till våran lilla terass. Jättesöt men tyvärr var den så liten så det inte porlade, skulle köpt en storlek större. 

Idag har det varit lugnt, har faktiskt inte varit utanför ytterdörren, dock utanför balkongdörren har jag varit😉. Otroligt varmt och fuktigt ute idag, ingen sol men som sagt riktigt varmt. Så just idag startade jag en maskin tvätt, undrar hur jag tänkte där?? noll tork ute. 

Dagen började med god frukost, som intogs inomhus .. 

Allt var i sin ordning, det hade Inspektorskan kontrollerat, alla datum stämde👍. Efter frukost tittade vi på tv, det läste jag att många spanjorer gör på spanska nationaldagen, som det faktiskt är idag här i spanienlandet. 


Directo Madrid

Även är i spanienlandet har dom ett fint kungahus😊. 

Följer serien Victoria  och faktiskt så gifte sig åtta av hennes nio barn med medlemmar av europeiska kungafamiljer... Så nästan alla kungahus har henne i sitt släktträd, drottningen av Storbritannien, kungen av Norge, kungen av Sverige, drottningen av Danmark, kungen av Spanien, kungen av Grekland (avsatt) och kungen av Rumänien (avsatt). Inte dåligt av denna lilla stora kvinna. Har ni inte sett den serien så titta gärns, så bra. 

Nä nu är det dax att sluta, upöviglaren har väckt padre, och nu står han och stampar i hallen och vill att vi alla ska följa med på deen återkommande kvällspromenad.