Lite sommar är det faktiskt nu, lite kalla kvällar men helt ok på dagarna. Trodde nästan det skulle bli regn idag och var tveksam om jag skulle följa med på Classic Rally som var idag, men jag följde med och det var en riktigt trevlig tur som gick över brudfjället. Måste säga att man bor i ett helt fantastiskt vacker landskap, man glömmer ofta det och tycker att allt är så fint när man åker utomlands...man glömmer att åka runt här hemma. 

 

Här sitter jag och gubben med Moltas innan avfärd.

Ut efter vägen så var det vissa saker man skulle göra som tex skjuta luftpistol slå i spikar och tipsfrågor.
Gubben var riktigt redig och slog mig i det mesta...lär jag nog få höra rätt så länge skulle jag tro...en hedrande fjärde plats blev det:)

Förra veckan var jag iväg och var på gårdsauktion, vilket alltid är trevligt. Lennart skulle bjuda på en eu bil och jag lovade att köra honom...kallt som satan var det ser inte ut så på fotona men vinden var verkligen bister. Någon bil blev det inte för Lennart men håller tummarna att han snart ska få en.

Mycket folk lockade auktionen.

 

Lägger även upp en bild från cafét tycker broder med familj har fått det riktigt fint, håller tummarna att det kommer att fungera bra.

ps. Nu är det mindre än en vecka till kortsemestern;)