Igår satt vi och skojade om att vi saknade camareron/trädgårdsmästaren, och att det nog var dax för ett nytt namn...jag funderade på maskoten... På Wikipedia kan man läsa "Maskot är en figur, ofta människo- eller djurliknande som alltid följer med en viss person eller en grupp av människor i syfte av känslomässig tröst, stimulans, turbringande eller i humoristiskt syfte." visst låter det som ett jättebra smeknamn.. 

Men idag undrar jag om inte camareron hittade hem igen för plötsligt händer det.. Mamma skulle ut och hänga tvätt, och plötsligt var även pappa borta, jag sa till Rajje - undra om inte pappa gick med mamma för att hänga tvätten, men det trodde inte han alls på. 

Jag fick snabbt haffa kameran och smyga ut för att kolla, och mycket riktigt där stod han och höll i klädnypelådan👍👌. 

Och inte nog med detta, efter middagen hjälpte han till med avdukningen... plötsligt händer det, eller var det namnbytet? 

Fortsättning följer... 

Idag tog vi taxi till Punta Prima för att besöka Jysk, sängarna är för hårde, till och med Rajje säger att dom är i hårdaste laget. Sista nätterna har jag sovit i gästrummet, så jag vet inte om det kanske kan vara så att gubben saknar kärringen i sängkammaren? Oavsett så har vi nu fått bytt underreda som ska göra sängen lite mjukare, så på torsdag kommer dom och byter... väldigt bra service 👍. 

Vi har haft otroligt fint väder, riktigt sköna temperaturer har det varit. Kvällarna har varit ljumna och man bara njuter av att sitta på balkongen på kvällskvisten. 

Härom dagen hade matlaget ledigt, så det blev en middag på schnitzel Star tillsammans med Carina och Horst, man får tacka för tipset på restaurangen. 

Nästan bara massa schnitzlar på menyn, vi valde en som hette Skandinavien schnitzel.. När den kom in såg den faktiskt inget ut för världen.. lite enkel och blek, vi skämtade om att det var kanske därför dom döpt den till Skandinavien.. Men smaken överraskade, riktigt god, så tummen upp från oss alla, och priserna var inte dumma heller. 


Lite blekt och tråkigt utseende, men mumsig.

Brevid restaurangen var det en Benjamin fikus som hette duga, hemma har vi dom som kruväxter, här är det träd. 

Ni ser gatuskylten, ingen liten krukväxt.. 

Dagens blogg avslutar jag med misslyckande foton, tycker den verkligen är rolig, hittade den på fejjan .. så det kan bli 🤣🤣