Då var det söndag, och dagarna bara rullar på. Har funderat lite på hur i hela friden det ska gå när jag kommer hem med att komma upp på morgonen, vaknar varje dag mellan nio och tio helt otroligt. 

Det händer inte så mycket här på dagarna, men igår var vi och köpte blomma till terrassen, los padres påpekade vid ett av våra skypesamtal att vi måste fixa blommor. Så lydiga som vi är var det bara att åka och inhandla blomma till terassen, pelagonia skulle det vara... men vi hittade ingen, så det blev en annan sort. 

Sedan var det ju vårat lilla skötebarn penningträdet, som vi fick som en liten stickling av fd grannarna Horst och Carina. 

Den har verkligen växt till sig, och enligt trädgårdsmästaren i stort behov av större kruka. När Rajje kom ner hade blomman blåst omkull och låg på sidan, så stammen hade fått en konstig vinkel. Och det lilla regn som kommit sedan vi var nere sist kan ju inte ha fångat upp i krukan, så prata om ett överlevaväxt... 

Så här såg den ut när Rajje kom ner och fick ställt upp den igen, ni ser hur stammen har gjort en 90 graders vinkling. Men med omsorg, kärlek och lite spännband har den börjat att räta ut sig igen, och idag så fick den en ny kruka. Trädgårdsmästaren var med via Skype för att se att allt gick rätt till, tog faktiskt en skärmdump av detta men snäll som jag är låter jag bli att lägga ut detta foto då han fortfarande låg i sängen... Eller när var jag finkänslig med detta?? 

Så här kommer fotot på trädgårdsmästaren när han har full koll på att vi gör rätt <3

Se så fin den har blivit igen efter tre veckor i streckbänken, knappt man tror att det är samma växt. 

Vi var ute och käkade i fredags på ett nytt ställe för oss, och det smakade riktigt bra, stället hetta La Casona. 

Kanske inte det bästa fotot, men smakade mumma, vi åt under tystnad endast något litet mm kom det emellanåt. 

Så då har vi kommit till lördag eftermiddag och vi skulle traska iväg till våran gamla kvarterskrog Gretas för en träff med fd grannar Horst och Carina. En sak man borde ha lärt sig eftet dessa år är att ha blicken nedåt när man är ute och går.. hundskit och ojämnheter på trottoaren. Men av någon anledning glömde jag bort mig, och PANG gör jag en vurpa rakt ner i backen, och lika snabbt som jag ramla var jag upp igen. Ni vet den känslan av att folk ser att man ramlar, upp och le och säg - Det gick bra. Men blev alldeles skakig i bena, men kändes som jag faktiskt klarat mig från några större skador, inga brutna ben, bara en bruten nagel.. Som Rajje limmade rätt igen, prata om handy man.. 

Har idag på morgonen känt att något hände i foten, vi får se vad som händer framöver. 

Fikat på Gretas blev en trevligt stund, i ett ljummet Torrevieja...

...och verkade som jag klarade mig ifrån nya myggbett denna kväll👍