Igår tog vi våra stolar och knallade ner till stranden, en sån känsla att bo såpass nära som vi nu gör. När vi kom ner var det inte mycket folk, men efter hand fylldes det på. 

När Viktor började bli blå om läpparna tyckte vi att det var dax att gå hem, fast han tyckte fortfarande att det inte var kallt. Både jag och rajje hade fått rejält med färg, vi var noga med att smörja in Viktor men glömde bort oss själva... skulle gärna vilja visa ett kort på Rajjes mage, det är nästan ett sicksack mönster. Men som vanligt sover han redan, och det vore ju lite synd att väcka honom. 

Igår kväll tog vi en tur till tivolit, till Viktors förtjusning. Jag lovade att han skulle få välja att åka en av attraktionerna, valet blev hoppgrejen efter mycket vånda, och kanske lite påtryckning av mig. 

I det stora hela blev det en riktigt bra dag. 

Idag höll vi oss ifrån stranden, av förklarliga själ... Istället bestämde vi oss för att ta bussen till Habaneras, det var lite småsaker vi ville titta på....smidigt att kunna ta bussen när vi inte har bil. 

När vi ändå var där passade jag och mamma på att titta in på C&A, som vanligt finns det mycket att titta på i den affären. Under tiden vi roade oss, så roade sig Viktor med att pröva lite olika bilar.. 

Efter spring i affärer blev vi lite hungriga, så det blev en tur till Burger King bara pga att den låg närmast busshållplatsen. Det hade nästan kunnat kvitta, tycker faktiskt Burger är klart sämst utav snabbmatskedjorna. 

Här väntar vi på bussen, fick sitta en rejäl stund i blåsten. 

Vi körde förbi några träd på vägen som vi funderade på vad för frukter.. snabbt upp med kameran, inte bästa kortet men är det någon som vet?