Ja senaste tiden har det verkligen varit på resande fot.

Först var jag i Göteborg, som jag skrev om i senaste inlägget nästa ställe var till Stockholm.

Den resan hade jag verkligen sett fram emot, kändes som det skulle bli mycket intressanta dagar och mycket information som man förhoppningsvis skulle få nytta av i det dagliga arbetet.

Resan började inte bra med förseningar, vi satt på tågen i åtminstone sex timmar, nästan som om man skulle kunna flyga fram och tillbaka till Spanien. Till slut var man då framme till ett Stockholm, folk och bilar...full fart på allt. En härlig plats att besöka, men skulle inte orka med att leva i det, eller så skulle man kanske vänja sig....

Men tyvärr blev det inte en så bra resa som jag hoppats på, redan första natten fick jag magsmärtor. Senast jag fick det var ett och ett halvt år sedan, så som tur är händer det ju inte så ofta. Men det känns inte alls bra att bli sjuk, och framför inte när man inte är på hemmaplan....man känner sig väldigt ensam och vill bara hem.

Jag fick då bokat en ny tågbiljett så jag kunde åka hem lite tidigare.

Här ovan är ett foto från stället där kursen hölls. 

Lagom när man började bli bra igen så var det dags för nästa resa, denna gång var det Göteborg  igen, så nu sitter jag här på ett nytt hotellrum, ja denna gången bor vi faktiskt riktigt bra, till skillnad från sist:).

Tredagars konferens om tobak och e-cigaretter, låter kanske inte så roligt men är faktiskt det. Första dagen är avklarad, jag och Yvonne har till och med hållit i ett litet föredrag.

Nu väntar vi på middag, Yvonne är och tar sig ett dopp...vi bor på ett spahotell Sankt Jörgens, otroligt fint ställe.

Blir ett kort inlägg denna gång... Har suttit en stund och plitat ner ett inlägg, lite pilligt på mobilen, och helt plötsligt blir jag urkopplad och allt bara försvinner blä så irriterande. Fick snabbt plita ner ett nytt... 

.....................................................