Är superförkyld...har varit halvdassig en lång period men nu har det brytit ut, kan hoppas att det går över snart. Rajje har varit dålig lika länge men han har en annan typ av förkylning...han har varit heldassig en längre period, den förkylningen kallas visst för mansförkylning, och den ska visst inte vara att leka med. Fördelen är att som kvinna kan man inte bli smittad, utan vi kvinnor får en lättare variant.

Våran lilla prinsessa Isabell är den som varit sjukast..hon åkte tyvärr på både RS virus och influensa och fick ligga på sjukhus. Men är i skrivande stund på bättringsvägen. 

Så som ni förstår så är det mycket sjukdomar häromkring. Mina kära los padres har också en släng av sjukan, men dom kurerar sig i Spanien. Vi har en webbkamera uppsatt där nere så jag kan sitta här hemma och ha lite koll på dom.

Normalt sett är det ju mamma som är Inspektörskan, så det blir lite ombytta roller nu när jag sitter här hemma och kollar in henne.

Och jag måste bara säga att mina föräldrar bara är dom bästa... så helt underbara.

Jag har en himla tur som har mina båda föräldrar kvar, det är ju liksom bara ens föräldrar som man vet älskar en helt ovillkorligt.

Ovillkorligt innebär för mig att jag älskar mina barn bara för att dom existerar, dom behövde inte vara på ett visst sätt eller uppfylla vissa krav för att jag skulle börja älska dom, kärleken bara fanns där från början på ett sätt jag aldrig tidigare eller senare varit med om. 

När man träffar en partner eller någon annan människa krävs ju vissa villkor för att kärlek ska uppstå, det krävs inte när man får ett barn, men det betyder inte att man älskar allt de gör, säger eller deras åsikter. 

Det är en skön känsla att veta att man är älskad på detta sätt... sen så kan det vara jobbigt att älska någon ovillkorligt, man blir så himla sårbar. Och som sagt detta är min åsikt och jag vet att det tyvärr inte gäller alla. Men jag känner på detta sätt för mina barn, och jag har turen att ha,  föräldrar som alltid har funnits där för mig. 

Senaste dagarna har det varit kanon väder nere i Spanien, men även här hemma skiner solen idag. 

Annat var det förra veckan.... 

... Då fick man skotta sig fram till bilen innan jobbet. 

Måste ju innan jag slutar lägga ut ett foto på linslusen Nisse som växer och frodas, fortfarande halvgalen:) 


Ha det bra alla och kom ihåg att älska varandra, och glöm inte att ikväll är det finalen på svenska melodifestivalen... till Rajjes stora förtjusning ;)