En utav anledningarna till denna blogg är att jag sökte mycket information om Torrevieja när vi bestämt oss för att köpa lägenhet. Man vill ju veta allt och kolla in bilder från platsen, jag hittade ett antal olika bloggar som gav mig massor av den infon jag var ute efter. Men det var inte bara info utan en inspiration till att försöka börja blogga själv...har faktiskt vid två tidigare tillfällen startat en blogg, men det blev bara något enstaka inlägg sedan tröttnade jag.


Nu när man läst bloggarna i nästan två år känns det som om man känner personerna:)...så när jag såg att dom ordnade en bloggträff just nu när vi var här nere var det bara att haka på.

Så idag har jag och Rajje varit på träff här i Torre, hela 22 personer kom till ett mysigt ställe som hette Mundo pequeno. Lite nervöst var det innan, men måste säga att alla var så trevliga och goa. Det enda man känner så här efteråt är att man bara pratade med dom som satt närmast, kan lätt bli så när man inte känner någon...men förhoppningsvis kommer det flera tillfällen:)


Här sitter hela gänget.
Och naturligtvis så måste man ha en bild på vad man åt...mm inte illa:)

Innan bloggträffen så skickade jag ner Rajje till The Barbershop som nyss har öppnat i botten av huset, låg tidigare en liten affär där, men nu har en yngre kille från Brasilien öppnat detta ställe. Bara att önska honom lycka till.
Har haft en bra dag, och tror nog den ska bli bra imorgon också...det ska bli regn, och då tänkte jag att det skulle vara perfekt att kanske åka och shoppa lite. Rajje vet inget än...men snart så:))