Ja då var det fredag igen, bästa dagen i veckan, i varje fall när man jobbar. Sista fredagen här i Torre på en längre tid.

Fredag är lika med marknad, men inget besök från mig, men mamma tog sig som vanligt en tur runt alla stånden. Vet inte riktigt vad som lockar henne, men något måste det vara.

Mamma var riktigt på hugget idag, redan innan frukost bakade hon en kaka, och sedan ett par timmar traskande på marknaden. Så hon var riktigt trött efter middagen.

Så det var bara att ta sig en liten tupplur, och Glidaren gled snabbt ner brevid henne...och kvar i köket var disken.

Lite ledighet från disken var hon värd, så det var bara att hugga i.

Några andra som också tog det lugnt var grannarna...

Dom måtte tro att dom har semester...

Men det tog vi snabbt ur dom,  in med dom i bilen och så drog vi iväg på en liten rundtur. Bönder som dom är drog vi ut på landsbygden och titta på apelsinodlingarna..eller var det citroner.

Naturligtvis ville vi även visa den fina matkulturen som finns här i spanienlandet. 

Och Conny var inte nödbedd:), det är något speciellt med maten här.

Efter mat så var det dax för lite efterätt, och vad kan vara bättre än helados.

 Vi fick oss ett gott skratt efter Conny beställt in sin bananasplitt...bananerna saknades. Naturligtvis sa han ifrån att bananerna saknades,- jag beställde ju en bananasplitt sa han. Varpå kyparn sa med ett leende...kiwisplitt:).

Och för mig verkar det helt Omöjligt att få glass på glassbaren, denna gång blev det sobre. Lite irriterande tycker jag, men uppviglaren bara älskar det...nästan så jag börjar undra om han mutat kyparn...

Sen kväll igår, och innehållsrik dag gjorde alla trötta. Så mina rumskamrater knoppade in en efter en, och kvar sitter jag och bloggar. Konstigt att man aldrig kommer i säng före midnatt, jag är en riktig kvällsmänniska på semestern:)