Nedanför oss har vi en fyrvägskorse där man då och då kan höra däcktjut...man har funderat när det verkligen ska smälla, och i morse var det dags. Rajje satt på sin vanliga plats och såg alltihopa...massa folk och poliser var snabbt på plats. Som ni ser på bilarna var det en rejäl smäll, men som tur var inga direkta personskador..rejält chockade naturligtvis men alla stod på benen. Tog några kort när det hade lugnat ner sig...se nedanTror nästan att den vita bilen kört in i huset, men vet inte säkert har inte varit nere och tittat...men den vita bilen är den som hade stopplikt men körde rakt ut, den andra kom från det hållet bakom personerna och skulle fortsätta i den riktningen

 

 


Snabbt som ögat var allt fixat efteråt...poliser mm som var och hjälpte till hade svarta varma kläder...tyckte riktigt synd om dom att arbeta i den munderingen i denna värme, riktigt skönt att bara vara ledig och gå klädd som man vill.


Lite uppdatering från igår...frågan var ju om KFC hade kommit på plats igen, var igenbommat sist vi var här...och titta återöppnat i nya fina kläder:). In i gränden bakom så fanns det massor att göra för dom yngre, vi satt och tog det lugnt en stund och kollade in alla barnen som roade sig...riktigt trevligt var det.