Sista dagen på det här året... ja så började jag mitt inlägg förra nyårsafton, så vi kör på samma igen. 

Jag skrev att 2016 var ett skitår och hoppades att 2017 skulle bli bättre. På ett sätt har även 2017 varit ett skitår... Har varit sjuk och känt mig trött och hängig, goda vänner har lämnat oss, ovänskap har härjat, och en massa skitprat på bygden. Jag hade faktiskt tänkt att ventilera mina tankar här, men har sansat mig och tänkt om. Jag hade tänkt att berätta våran sanning, men kände att jag var så arg att man kanske skulle säga saker som skulle såra en del som faktiskt är helt oskyldiga. Det enda jag vill säga om detta är att om man hör massa skvaller, så borde man som vuxen lärt sig att det alltid finns två sidor på myntet, kom gärna och fråga om våran sida på detta mynt. 

Det har även varit massa trevliga händelser under året... Vi har haft härliga semesterturer med nära och kära, vi har färdigställt vårat nya hem, och vi stormtrivs. Första julen har firats här i nya hemmet, och alla våra gäster gjorde det till ett trevligt minne... även om vi för första året sedan start av våran familjetävling förlorade, med en knapp marginal vill jag påpeka  ;-) endast sekunder... Så grattis till familjen Pierre. 

  Här nedan kommer lite bilder från Julafton. 

En fråga kvarstår från julafton, vem var det som gav oss alla  en förkylning i julklapp ?? ca 90 procent av oss har blivit förkylda :-(, så just nu sitter vi i soffan och nyser och snörvlar... 

Det är väl så här livet är, upp och ner, och under ett år händer det mycket, både bra och dåliga saker. Mitt nyårslöfte får väl bli att försöka koncentrera mig på dom bra sakerna, blir inte lätt av en som alltid ser glaset halvtomt. 

Årets sista misstag ska snart upplevas, och har man tur kanske det blir ett trevligt misstag... Tänker naturligtvis på min bokning av semesterturen Hurtigrutten, som tanken var att den skulle ske i maj, men blir av om exakt en vecka. Har inhandlat ett gäng vinterkläder, så förhoppningsvis ska vi hålla oss varma. Och naturligtvis kommer jag blogga på resan, tid kommer jag nog ha... 

Så till er alla Gott Nytt År, och va rädda om er och ta till vara om alla bra stunder.