Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen , så länge, så att jag fick tänka till när jag skulle logga in. 

Vet inte hur det har varit, noll energi... typ orkat jobba och inget mera. Känns lite bättre just nu, varit långledig över helgen... och har försökt att varva ner senaste tiden. Och lite har det funkat, bara att jag fick lust att skriva här känns riktigt bra. Tror även att det påverkat med de nya tabletterna, och allra bäst... snart semester. 

Så vi har väntat, Rajje har nästan lite Torre abstinens... längesedan sist, så lång tid emellan besöken har det inte varit tidigare.

 Just nu är los padres nere, så skönt för dem, men rejält avundsjuka är vi. Tur att vi snart åker, de gamla har tagit sig lite friheter när dom varit själva... vad jag förstått så är vårat sovrum ockuperat. Men vi är laddade för lite batalj, så se upp... 

Förövrigt har trädgårdsmästaren skött sig riktigt bra, vi har en webcam uppsatt så man kan ha lite kontroll på dom, är man diktator så är man.. 

Visst är det fint på terassen... 

Men det är inte bara jobb, lite fritid har dom också. 

Här hemma har det inte varit det bästa vädret, vi hade några dagar med helt underbart väder... men sista tiden har det blåst och regnat. 

Men det är inte bara negativt, jag fick min största dröm uppfylld... sjöutsikt... såå fint. 

Dagarna då solen och värmen var här, exploderade ute, vitsippor och påskliljor blommade för fullt... våren är allt väldigt fint. 

 

Lille Viktor fick provköra Tobbes cross, och lyckan var fullständig. 

Får hoppas att värmen snart är här igen. 

Så då var man igång igen, och nu ska det nog inte dröja så länge till nästa inlägg, känns riktigt bra... och som sagt snart är det semester, och jag ska verkligen ladda batterierna då... bara njuta och ta det lugnt.