Ja nu är det dags att blåsa lite liv i denna blogg igen, äntligen verkar det som om det blir semester igen.

Om inget inträffar drar vi iväg på måndag, och det ska bli så himla skönt... vägen har varit lite krokig, har inte varit i Spanienlandet sedan januari 2020. Och i dessa tider kommer jag inte känna mig säker förrän jag sitter på planet. Det bästa är att det verkar som hela gänget kommer att åka denna gång, och det bådar gott för bloggen, tänker att alla karaktärerna ska med och då blir det lite mera att skriva om ;-).

Har inte känns helt säkert de sista veckorna att det faktiskt skulle bli att vi kunde åka allihopa, våran kära Inspektorska har tyvärr varit rejält dålig, och egentligen vet vi inte riktigt vad det har varit... tre diagnoser och ungefär lika många läkare, och ett antal besök på akuten samt ambulansfärd men nu verkar det äntligen börjat gå åt rätt håll, så vi håller alla tummar för detta.

Vi är ju lite oroliga hur hon ska klara disken som brukar bli hennes lott, men tänker om hon får göra det sittandes kanske det kommer att funka... om inte har ju faktiskt camareron en gång tidigare fått steppa upp då hon hade bränt sig på handen :-D  ;-), vi får väl se hur det går.

För eventuellt nya läsare kanske man ska göra en liten uppdatering på våra namn, Inspektorskan är min helt underbara mamma som gärna vill kontrollera och se till att allt går rätt till. Camareron som även ibland kan kallas trädgårdsmästaren och smitaren är min pappa, även han underbar <3. Sedan är det ju allas våran lille Uppviglare Rajje som bara älskar att få igång olika bataljer, och allra helst med inspektorskan… och ja han kan också vara underbar ;-).

Tänker inte göra någon större uppdatering i text om vad som hänt sedan sist, utan gör det lätt för mig och bara plockar lite foton ifrån galleriet... 

Börjar med ett foto på mamma som jag tog när vi var på Ikea... blir full i skratt så fort jag ser det, kolla in öronen :-D

Ska kanske börja kalla henne för Toker istället.. 

Naturligtvis blir det en del foton ifrån Prinssesan också.. 

 

 

Svensk sommar kan verkligen vara underbart, har så många härliga foton som minne... och är så tacksam att jag efter en mycket lång tid lyckades övertala Rajje om att skaffa båt igen. Och imorgon sätter vi punkt på denna båtsommaren för då är det dax att få upp henne på land igen. 

Avslutar med ett foto på mina två favorit tjejer..