Herregud 134 dagar sedan jag kom hem från förra trippen, och inte ett enda inlägg, inte ens om hemresan..

Men nu börjar tankarna komma på ny semester, idag börjar nedräkningen...7 dagar kvar. Känner att jag verkligen behöver semester, så himla trött i skallen.

Rajje den lilla uppviglaren är reda där och njuter. Han skulle följa med kaptenen ner för att titta på en båt, som ligger på Ibiza...och det var väl ok att han åkte iväg några dagar för att hjälpa till. Men helt plötsligt tyckte han att det var lite onödigt att åka fram och tillbaka, vill bara lägga till att biljetten naturligtvis redan var köpt till våran tripp. Men han tyckte i varje fall att det kändes lite dumt att åka fram och tillbaka, det handlade ju inte om så många dagar extra...Bara sisådär tio extra dagar...jaja det är väl inte allt för många dagar, och det är faktiskt riktigt skönt att få vara hemma ensam ibland också:)

Med tanke på alla videosamtal så tycker han nog att det är lite ensamt, han till och med leker med fotoregigering, och det tillhör inte det vanliga:)

Det har ju naturligtvis hänt en himla massa saker sedan sist men minnet är ju lite sisådär. Fast jag måste ändå nämna att vi skaffat hund, delad vårdnad med Tobbe...så det är nästan som ett barnbarn...man har dom bara ibland, och blir det jobbigt skickar man iväg dom...helt superbra.

En Fransk bulldogg blev det, och han heter Frasse...så himla söt och go, så här får ni lite foton på sötnosen..

 

 

 

Kommer faktiskt kännas lite konstigt att lämna honom så länge som det blir när man ska ha lååång semester.

Denna gång så kommer pappa Jönsson och Kaka följa med och vara hos oss i några dagar, sedan blir vi helt ensamma innan moder och fader kommer ner. Pappa Jönsson har ju varit med ett par gånger, men inte sen vi köpt nya lägenheten...däremot är det första gången som Kaka kommer med. Jag har verkligen tjatat under åren att hon ska komma med på en tur, men det har inte passat förrän nu, lite har väl flygrädslan spelat in, men bara lite. Så nu hoppas vi på en bra flygtur och fint väder så dom får en kanon semester, man är ju lite mera fixerad vid vädret när det handlar om en kortare tur...jag har flera gånger sagt att vädret behöver ni inte vara oroliga över. Bara jag inte behöver ångra de orden...tänk om det blir regn och storm de dagarna dom ska med, himla roligt att sitta och uggla i lägenheten... men nu ska vi inte vara pessimister utan det är väl helt klart att det blir kanon väder med sol och bad:)

Rajje säger alltid att jag ser glaset halvtomt istället för halvfullt, vad vet jag...men jag gick faktiskt in på Vita arkivet idag pga. att jag och Yvonne pratade om det, i samband av en diskussion om hennes pappas kommande begravning... har inte varit inne där på hur många år som helst. Smålog lite när jag läste igenom en del saker, men bla annat stod det ett motto som visar min enorma positivet…" Vi föds skrikande, vi lever klagande och vi  dör besvikna... det säger väl allt;)

Så det var ju riktigt roligt att få till ett litet inlägg, kan ju lova att det blir fler nu när det snart är semester igen...jag har ju faktiskt sedan tidigare tänkt mig att det ska vara en semesterblogg för nära och kära när vi är iväg...man önskade ju bara att det var lite oftare man var ledig. 

I samband med höjning av pensionsålder så har man ju haft en del dippar, jag hade ju en plan. 

Men som det verkar får man försöka ordna en ny plan när reglerna ändras, fy sjutton vad jobbigt, allra helst när man vet att det inte kan bli till det bättre. Himla tur att man trivs med sitt arbete, annars så hade det varit riktigt nattsvart. Nä nu siktar jag mot en jackpott, känns väl väldigt stabilt och bra:))

En sista bild från en av våra införsemestersamtal...