Sedan pappa Jönsson och Kaka åkte har vi eller rättare sagt jag, ändrat på dygnet. I måndags när dom åkte hem körde vi dom till planet, och det var den tidiga turen, så det var att gå upp tidigt. Så när vi kom hem igen gick vi och la oss en stund, detta gjorde att jag var lite piggare på kvällen. Så när Rajje la sig strax före tio satte jag mig framför dumburken. 

Hittade en ny miniserie på Netflix Unbelievable, som handlar om en tjej som blir våldtagen, och inte blir trodd. Det stod miniserie så jag tänkte mig ungefär tre avsnitt, tji fick jag, klockan blev 04.30 när jag sett färdigt... ja jag vet att jag kunde delat upp avsnitten, men hallo finns det där, och det är bra, så är det svårt att slita sig ;-). Och naturligtvis har detta påverkat i flera dagar, Rajje äter frukost ungefär ca två timmar före mig.. 

Förövrigt har dagarna lunkat på, vi har varje kväll tagit en kvällspromenad, vädret har varit på topp. Kvällarna är helt ljumna. 

Idag tog vi en tur till Ikea, vi behöver lite skoskåp, hallen är väldans smal så det blir perfekt med ett litet skåp. 

Vägen till Ikea är väldigt fin, än en gång är jag impad av mobilkameran, full fart och ändå bra skärpa. 

Rajje trivs som fisken när han får ut och handla, allt åker ner i vagnen, det kan vara bra att ha säger han... vojne vojne. 

När vi kom hem var vi rejält hungriga... hör och häpna, vi käkade inte på Ikea. Nä idag hade vi tänkt att vi skulle gå till Salt & peppar, men på vägen dit såg vi några bekanta. Ami och Lasse satt och käka utefter vägen, så vi slog oss ned och fick en god trerätters med trevligt sällskap. Glömde helt bort att fota, men jag lovar att vi alla såg ut ungefär som vanligt. 

Rajje fixade skoskåpet när vi kom hem, med Inspektorskan tittande via skype, hon var bara tvungen att kontrollera så att det blev bra. 

Här sitter dom och har full koll, tror nog dom börjar längta efter oss nu.. 

Och här står Rajje och arbetar, han kan vara så otroligt redig ibland. Nu är det bara nya lampan som ska upp också, men det får bli imorgon. 

Kvällspromenad blev det idag med, mycket folk ute ikväll... och tyvärr en del mygg också. Det kliar så ferbenat på ankeln, och brevid sitter viktigpetter och tjatar... - man ska inte klia, skärp dig det blir bara värre... bla bla bla på dig.