Idag har det varit liv i luckan på casa Krafft. Rajje börjar nog bli lite rastlös och börjar ramla in på att vigla upp stämningen. 

Idag började han ifrågasätta var en skål tagit vägen, det slutade att alla sprang runt och letade. Så konstigt att den bara kan försvinna, alla skyllde på alla... mamma kröp runt och tittade under sängarna och soffan, men ingen skål. Antingen har Rajje gömt den väl, eller så har mamma slängt den, då den var lite naggad i kanten.. 


Två hade vi, nu bara en..

Igår var det regn och åska, vilket vi verkligen inte är vana vid, och faktiskt så ändrade sig vädret efter detta. En helt annan vind idag, och bra mycket lägre temperatur.. första dagen som vi stängde av ac. 

Men på kvällen igår var det skönt och jag fick en del fina foton.. 

Man strosar runt i ett lungt tempo, emellanåt tar man paus på sofforna, som många gör på strandpromenaden. 


Här sitter los padres tillsammans med uppviglaren

Idag var vi ute på en liten biltur, vi åkte utåt playa Flamenco. 

Rajje kör vant och skickligt i den livliga spanska trafiken.. på dom åren vi bott här har trafiken ökat markant. Inte direkt passande foto när jag skriver att trafiken ökat😉, men det är verkligen mycket bilar i centrum. 

Det blev en liten kvällspromenad i kväll med, innan fotbollen började. 

På Soroya var det fullt med svenska fans som skulle kolla in matchen... vi själva valde att titta hemma i bekväma kläder.. samma procedur så fort vi kommer in efter en promenad. Först åker skorna av, sedan ryker bh, och därefter byxorna... bekvämt ska det vara.. 

Riktigt spännande match, Sverige leder med ett mål än så länge, hoppas det håller. 

Både mamma och pappa låter väldigt mycket under matchen... pappa klagar en hel del, och mamma pustar och ojjar sig, rättså roligt att titta med dom. 

Det enda som saknas tycker pappa är något gott att stoppa i kakhålet. Han smet iväg och sa han skulle gå på toa, men jag smög efter för att kolla honom. Och naturligtvis smög han till syndaskåpet för att kolla om det fanns någotä gott, kul för mig som fick ett bra foto😊👍. 


Busted😀

Nu håller vi tummarna, bara några minuter kvar... lite synd om Spanien, men roligt för oss... NEJ. Nej nu blev det ett mål för dom... Nu skulle ni höra padre🥺.