Vädret är helt fantastiskt här nere, lagom varma dagar och ljumna kvällar. Vi har kommit in i en vardaglig lunk som känns väldigt bekväm. 

Rajje går upp och handlar bröd, och käkar frukost ca en till två timmar före mig. Sedan blir det några timmars vila innan lunchen, oftast fixar vi något lätt här hemma. Sedan blir det lite promenad eller bad... på det får man ju vila lite innan kvällsturen, ibland blir det något att äta och ibland något att dricka. Rajje går i säng så fort vi kommer hem, och jag sitter uppe de där extra timmarna jag sover längre på morgonen, sämre kan man ha det ;-)


Här fixar Rajje lunchen

Igår när vi var ner och badade var det helt underbart i vattnet, helt övertygad att det var upp mot 27-28 grader, och vattnet är äntligen heltklart igen. 

På kvällarna är det fortfarande mycket folk nere vid strandpromenaden, olika musikanter är också igång, en del bättre och en del sämre... men det ger en härlig semesterkänsla att traska runt. 


Här delade vi på en club sandwich

Jag tycker att det är ovanligt många försäljare igång på strandpromenaden, en kväll var det hur många som helst. Det är ju olagligt att sälja, men även att köpa, så man ser inte så många affärer som blir gjorda. 

Ja som ni förstår så förtar vi oss inte här nere i spanienlandet... fast i morse kändes det lite jobbigt, vi behövde få tvättat, och det är lite långt att vänta tills los padres kommer på söndag. 

Rajje var tvungen att ringa upp Inspektorskan för att få lite inspiration och tips innan vi körde igång tvättmaskinen. 

Och efter detta peptalket var det som om vi fick luft under vingarna, tack för detta kära mor, nu hänger tvätten (y)

Avslutar inlägget med ett kort från gårdagens solnedgång, denna gången gick allt i guldfärg till skillnad från härom kvällen när det glödde i röda färger.