... Och jag känner mig härligt tillfreds. 

Allt är fortfarande upp och ner här i lägenheten, men än tar vi det lugnt. 

Vi tog oss en liten snabbtitt på lådorna som kommit, och konstaterade att det tyvärr saknas en del saker... men jag tar genast några djupa amdetag och tänker - nemas problamas,väntar fortfarande på den där riddaren.

Nä så länge sola skiner så är allt bara bra, systrarna bara håller med och är det bästa resesällskapet man kan ha. 

Tror nog vi kan uppfattas lite förvirrade av andra... Vi packade in oss i lilla hissen för att åka ner, obs. vi bor på våning fem, jag trycker på ettan och hissen drar igång..vill bara förtydliga att det är en hiss med dubbeldörr, man ser inte ut. När vi är framme och innerdörren öppnas går jag ut först och ser genast att det står en femma på väggen. Men? Vi är fortfarande på våning fem säger jag, och vi packar in oss igen, alla skrattar och säger - va konstigt, vi tyckte ju att hissen rört sig. Trycker på ettan igen och dörren stänger sig, vi står en stund och innerdörren öppnas igen... Men va f n säger jag, vi är på femman än. Livlig diskussion uppstår, vi fattar inget, vi har ju känt att hissen rört sig, eller?? Så helt plötsligt trillar pengen ner... första felet var att trycka på ettan, nollan skulle det ha varit. Nu när vi hamnade på våning ett och vi öppnade dörren så var det lägenhet fem på våning ett vi såg... haha så det kan bli. 

Första frukosten fixade systera, och det blev verkligen plus i kanten, perfekt kokta ägg.. 

Inte bara äggen var perfekta utan hela frukosten var bra. 

Ett litet förtydligande, det är inte öl, utan ett stort glas iste, det är varmt så det behövs ;-)

Kan inte påstå att vi gjorde många knop på våran första dag, men jag kan i varjefall säga att vi hade en skön dag och en skön kväll som vi avslutade nere på strandpromenaden. 

Nä nu får jag sluta, kommandoran säger att jag måste gå och köpa frukostbrödet, och när hon säger något då lyder man.