Ja då var det dax igen förra veckan var det på hotell i Göteborg ikväll är det i vårat eget casa Krafft i Dalsland😊 ja melodifestivalen pratar jag naturligtvis om. Egentligen tycker jag inte det är bra...inte många låtar som är bra per avsnitt, räcker gott med finalprogrammet. Ändå sitter jag här och glor och retar mig på både det ena och andra...gillade de två första låtarna sedan blev det sämre. 

I veckan drog jag iväg till västkusten på jobb och träffade ett gäng trevliga kollegor. 

Helt ok plats att käka lunch på😊.

Oj nu gick Oskar vidare...det var ju oväntat..eller. Även om jag inte tycker den var direkt bra så är det ju härligt med äkta känslor som han visar just nu. Och nu blev det Lisas tur grattis till henne, inte direkt oväntat det heller. 

Idag hade vi besök av en som ville höra lite om Torrevieja tanken är att han ska köpa ett boende och ev bosätta sig där om några år. Både Rajje och jag tyckte det var jättekul att få visa bilder och ge lite tips om Torre. Och Rajje var snabb som ögat att erbjuda sig att åka med och visa runt. ..så nu förlängde han sin semester, medans en annan får vara hemma och jobba. Vem sa att livet är rättvist.

Nä nu är det dax för mig och lillgrabben att gå till sängs...och det är Joel jag pratar om så få inga idéer😉 Rajje ligger redan och sover. Slutar med en käckt foto som mjag såg på Facebook.