Nu börjar vi gå mot slutet på denna semester, lite till hade varit helt ok. Senaste dagarna har det varit lite kallare än första delen av semestern, men ändå helt skapligt. 

Igår var det dax med en tur till kyrkan igen, faktiskt flera dagar sedan vi var där sist, men är det fredag så ska man ju ha lite fredagsmys, även här i spanienlandet. 

Vi har faktiskt börjat få in lite rutiner på morgonen, rajje har börjat sova lite längre, och vi har börjat gå upp lite lite tidigare. Så vi äter fortfarande frukost ihop, och det är såå trevligt. 

Vi kör så spanskt vi kan😉. Jag läser runt i olika grupper om Torrevieja på bla fejjan, och det är väldigt många som nästan blir provocerande av att man vill köpa svenska varor. 

Jag fattar liksom inte problemet... det som jag alltid köper är smöret, det är ett måste, jag har inte hittat något jag tycker är ok av de spanska sorterna, och så brukar det bli en promenad till kyrkan någon gång i veckan. 

Men det är faktiskt en hel del saker som jag tycker är bättre hemma i Sverige... som tex potatisen, ost och det som många tycker är väldigt korkat, salt men det är sant och så grädde... men de spanska funkar helt ok. 

Och får ju inte glömma fika brödet, men vi kämpar på med att testa olika kaker.. 

Idag blev det detta kakfatet, och kan bara konstatera att kakorna underst som halva är choklad, var nog de sämsta hittills, till och med pappa tog bara ett bett. 


Även Inspektorskan kom med😉

Igår lyckades jag och Rajje för första gången komma upp på taket ovanför våran lägenhet, där vi hänger tvätten är i samma våningsplan som vi bor och ut på den del av huset som är en våning lägre. Nu fick jag ivarje fall bekräftat att om huset framför oss bara hade varit en våning lägre, så hade vi haft havsutsikt. 

Just här blir det en paus, fortsätter i morgon när jag vaknar. Känns som just ikväll föll jag tillbaka och rajje kommer nog få väcka mig imorgon, klockan är just nu 01.30 pip. 

................................. 

Söndagsmorgon 09.15 pip, och Rajje har slått igen dörren, så det är dax att gå upp... ska bara skriva färdigt detta inlägg.

Igår var det lördag och vi gick ut och åt för andra gången på denna semestertripp. Vi traskade iväg till Salt & Pepper som är en restaurang som ligger i närheten... ägarna kommer från Grekland och Filippinerna, och har ok mat. 

På min tallrik blev det kyckling med honung/ senapssås, som jag tycker är riktigt god. 

Nöjda och mätta skyndade vi hem för att kolla på mellon. Förra veckan tyckte jag inte var någon höjdare, denna gången var det åtminstone lite bättre. 

Anna och Dotter gick vidare vilket jag tyckte var bra, Annas låt var den bästa hittills och Dotters blev riktigt bra när jag hörde den en andra gång. 

Nu kan jag upplysa att äggklockan piper, och det är dax att byta rum och käka en god frukost, med en blandning av både svenskt och spanskt👍😊. 


Här sitter den morgonpigge alldeles själv♥️

Obs. Endast smör och kaffe är svenskt😉. 

Ha en bra söndag