Och en vecka till har gått...en vecka närmare semester, känns riktigt bra.

Veckan har gått riktigt fort massa att göra på jobbet, alltid mera att göra i månadsskiftet.  Fullt på pensionatet också, många som har semester.. kul för dom.

Har inte hänt något särskilt denna vecka, och det kanske man ska vara glad för... som vanligt har man jobbat, inget ovanligt med det...vi har badat ovanligt mycket denna vecka, eller för mig ovanligt mycke inte för Rajje.

Vi brukar ofta säga att detta var en av de bästa sakerna vi köpt...Rajjes rygg mår verkligen gott av dessa varma bad...va burken gör för nyttja vet jag inte, men något gör den nog...

...och denna vecka har även jag badat en hel del, regn och ruskt utanför, då är det riktigt skönt att ta ett dopp:)

Framemot helgen så kom grabbarna på besök, medans föräldrar var på bröllop, inte deras eget men man kan ju hoppas att det fick dom att bli lite sugna:)


När Joel är på besök brukar han vilja ha våfflor eller hamburgare, denna gång blev det våfflor.

Senare på dagen blev det bad (igen)


Man skulle ju kunna tro att det hade hänt en olycka när man ser Rajjes min:)) men det var bara att det blev en massa skvättning...skriver man så? skvättning, ja ni fattar va jag menar.


Visst är dom söta,, här kan man verkligen prata om syskonkärlek <3
En utav dagarna när jag låg i badet la jag märke till detta..ser ni va jag ser mm. Rajje påstår att det var några månader sedan det hände, men det tror inte jag, då skulle jag väl sett det tidigare. Tycker faktiskt det ser lite originellt ut, vi kanske ska låte det vara så:)En annan sak det har varit rikligt av denna vecka är regn, för er som inte vet hur det ser ut i vanliga fall kan jag upplysa om att det normalt sett är ett gärde inte en liten sjö.
wow tänkte jag va regn vi haft, tills jag såg denna bild från Torre...

  
Då kändes vårat gärde som lite småfuttigt...man hoppas ju att det inte regnat in i lägenheten.

Söndagen drog vi till Biltema för att köpa nya cyklar till Torrevieja...har några vänner som ska bila ner och kan ta med cyklarna till oss...helt suveränt:)


Visst är dom snygga, ja cyklarna tänkte jag på:)
ps. Killarna ingick inte...fast dom är allt snygga dom med.

Tja det var denna vecka, och som jag skrivit tidigare..en vecka närmare semestern bättre kan det inte bli...eller?