Någon minigolf blev det inte i går kväll...och tro nu inte att det var mitt fel. Jag sa att det inte var några problem för mig att hänga på, men vi bestämde att ta en tur ner till hamnen istället och spara på minigolfen....ni vet, den som väntar på något...

Funderar om jag har en hemlig beundrare här nere, kan kanske vara herr Manuel på hörnet. Varför jag undrar..jo

någon har placerat en blomma precis utanför dörren. Tror antagligen att jag heter något svenskt, som typ Eva.

Horst, Carina,  Yvonne,  Rajje och jag drog iväg mot hamnen, väldigt trevligt där nere.  Massa barer och fin utsikt, titta bara på denna fina vy...

Sämre ställen har man varit på.

Baren var väldigt speciell, rättså konstig dekor ksn jag tycka, men smaken är som baken...

Men bortsett från dessa skyltdockor så var det väldans fint...och tyckte man det var för varmt, eller fått för mycket innanför kragen kunde man ta ett dopp😉.

 

Rajje och Horst testade stolarna, skulle man sitta i dom fick man allt ta det lungt med vad man hade i glaset.

Yvonne tänkte inte testa stolarna ivarjefall 😆. 

En trevlig kväll hade vi...full fart i byn, massa folk och tivolit lyste upp kvällen.

När vi väl var hemma satte vi oss en stund på terassen för att varva ner, helt ljummet ute så vi blev sittandes en stund.

Så i morse var det sen frukost,  men vad gör det, vi har ju semester. Idag drog vi till våran favorit strand, en bit att åka men slipper att trängas. Så skönt i vattnet, så det blev många dopp innen vi åkte hem. Med sådana här dagar så känns livet härligt❤.