Man kan ju tro att det ska vara massor att skriva om när man bara bloggar en dag i veckan. Men icke sa Nicke...helt tomt i huvudet...nada. Visst händer det saker men inget att skriva om, ja menar hur intressant är det att läsa om att klockan ringer på morgonen jag stiger upp, jag är stentrött, jag åker till jobbet, jag jobbar hela dagen, jag handlar på vägen hem, jag tar en macka när jag kommer hem, jag sätter mig och glor på tv, jag går och lägger mig...pust. Lång menig😊 (kort mening).

Lite intressantarer är det kanske att skriva om KUN mötet..innan mötet var vi på studiebesök, jag var på Humlan 5 års grupp. Jag blev väl mottagen och fick en bra rundtur, tyckte det verkade jättebra och mysig personal.

Efter besöket så var själva mötet...när jag satt där kände jag hur en förkylning bara kröp på mig. Näsan började rinna jag började småfrysa...förbannat en riktig bonnförkylning åkte jag på, kanske därför det inte hänt så mycket under veckan. Och inte blev det intressantare för det...

Helgen varvade jag med att putsa fönsterna/adventspynta och titta på tv...inte nog med att jag är förkyld utan jag fått tennisarm också. Jag kallar det tennisarm istället för musarm, tycker det låter bättre. Jag orkar knappt lyfta minsta lilla utan det gör ont. Så därför varvade jag fönsterputsningen med vila framför tvn😉.

Nu hoppas jag på en vecka där jag mår lite bättre och att det kanske händer lite också. Men bara bra saker, annars så kan det kvitta..har ett antal avsnitt kvar av serien jag just nu tittar på. Så några mera tråkiga dagar är helt ok.