Igår fick vi besök av kapten och matrosen, som är här nere för att leta efter sin båt... eller snarare platsen för båten, samtidigt som dom njuter av semester. 

Vi tog oss en fika i solen på vår balkong, just vid denna årstidr det perfent där👍, eller egentligen är det perfekt alla årstider. 

Mamma har ju semester så det var köpefika, som vi faktiskt numera har vant oss vid😉. 

Senare vid kvällningen tog vi en promenad, pappa tog täten och av någon konstig anledning hamnade vi vid gamla kyrkan... för en del säger det ingenting, men några känner nog till att Godis affären ligger åt det hållet 😉. Nu var det faktiskt inte meningen att vi skulle dit, men när vi ändå var i faggorna kunde man ju gå in och säga hej.. 

Observera påsarna 😉. 

Men det var inte bara godis som lockade, utan vi var ute efter ett par tofflor också. Golven är rejält kalla, så tofflor stod högt upp på listan. 

Men det kändes som om mammas och mina fötter var i minsta laget🤣. 

Det blev att gå till kinesen, och där hittar man i princip alltid vad man letar efter och till rätt pris med... Och ja vi höll andan innan vi gick in, och tvättade händerna efteråt.. 

Även i går kväll glömde vi att förbereda för Rajjes morgonrutiner, så vi har möts på halva vägen. 

Rajje tassar upp så tyst han kan och sätter sig i soffan och surfar, tills prick klockan nio. Då slänger han igen ytterdörren och går till bagaren, så vi alla hör att han gått och kan börja vakna till. Sedan när han är tillbaka kokas ägg, dukas bordet och kaffet påsatt... och vi andra kan kliva upp och sätta oss vid dukat frukostbord ca 09.25. Så bra allt ordnade sig👍. 

Lika fint väder idag, så efter frukost får man fylla på med lite D vitaminer, så härligt man kan ha det.