Ja då var våran lägenhet helt renoverad, allt bytt såå fint... Ja vad gör vi då, jo tittar på ett nytt renoveringsobjekt, precis som vi inte har något att göra. 

Många tankar snurrar runt, om vi skulle köpa vad gör vi med våran lägenhet, hyra ut eller säljas mm det tåls att fundera på. 

Torrevieja fylls just nu upp till bredden med påskfirande spanjorer och en och annan frusen nordbo. Normalt så bor det strax över 100 000 invånare här, men nu under påsken så är det säkert uppåt 500 000 hörde jag, men om detta stämmer vet jag inte... fullt med folk är det ivarje fall. 

Vädret är kanon bra just nu, blå och fin himmel. En fördel här i Torre är att man är ute och promenerar varje dag, hemma tar man bilen nästan jämt...inte konstigt i och för sig, man bor ju mitt ute på vischan. 

Här traskade vi runt igår, kollade omgivningen runt lägenheten vi tittade på:). Just området runt gamla kyrkan är jättefint tycker jag. Men det kryllar av folk så när man kommer hem till sin egna gata känns det lugnt och fint. Ps. Bilden är inte tagen igår, jag lovar att så folktomt var det inte... var lite dålig med att fotografera just igår så jag hittade ett gammalt foto. 

Rajje varvar med sina hattar, så jag fick också köpa mig en hatt... rättså bra just nu, näsan bilr snabbt röd här i solen. 

Eftermiddags promenaden blev lite sicksack kan man säga:).