Ja senaste veckan har vädret varit varierande. ..ända ner till -9 grader. Grannkommunerna har till och med haft snö. Tänker på grabbarna som jobbar utomhus i detta kalla regn som vräkt ner, då kan man vara nöjd att man sitter inomhus.

Mycket utav tiden denna vecka har gått åt till Storgatan 4, nu närmar det sig till att vara färdigt och man kan verkligen se hur fint det kommer att bli. Lite trollande får det bli när det handlar om ett hus från 1800 talet, det är ju inte spikraka väggar och golv. Men gott om karaktär som det så fint heter😉.

Himla tur att man fick hjälp med att putsa fönsterna😊

Här står den lilla Inspektörskan, hon når knappt upp till överskåpet...mm det blir att klättra på stegen.

Har som vanligt varit en del på jobbet också..folk har fått sina fakturer och det betyder en del samtal. Var lite stressad och hade en kund som ville ha det på ett sätt och jag på ett annat och lite irriterad var man.  Tills jag kom på att, varför...det är ju bara att hjälpa så gott man kan. En dag blir man själv gammal och vill ha det på sitt sätt...det är inga problem. 

För att påminna mig själv om jag skulle glömma, så printade jag ut en liten lapp. 

Julen börjar att närma sig, första advent på söndag...lite kluven känner jag mig, ena sidan av mig verkligen älskar julen medans den andra inte fattar hur jag ska få städat och putsat mina egna fönster. Men det ska nog ordna sig med det med...blir säkert jul i år med och alla mina fina julsaker lär komma på plats.

Lite försmak på julen får man på Nyfiket,  där det redan är julfint😄.

Avslutar med ett foto från frukosten på jobbet...alla är såå sociala och trevliga, diskussionerna flödar😉. 

Hasta luego!