Fredag och fortfarande riktigt fint väder. Igår tog vi en liten tur till Habaneras för lite shopping :-D

Vilket Rajje uppskattade... blev faktiskt inget nytt till garderoben denna gång, fanns bara vinterkläder i affären. 

Sedan blev det ett besök i Carrefour också, där hände det en liten olycka vid kassan. Rajje tappade en stor flaska med sköljmedel så det rann ut massor på golvet. Och på en liten stund var det full styrka på plats, en gubbe på en skurmaskin, en kvinna med städvagn, en kvinna som drog iväg och hämta ny flaska, kvinna som gick ock kollade priset på ett läpostift jag köpt samt kvinnan med komradion som skötte allt... och inte glömma kvinnan som satt i kassan. Alla log och var trevliga och bad om ursäkt att vi fick vänta, helt otroligt allt detta för att Rajje var lite klumpig. 

Det konstiga här i spanienlandet är att i mindre affärer är det mindre servicetänk, mot de större. I en liten affär kan kassörskan lätt sitta och prata med en kompis medans man får stå och vänta... 

Vi har träffat en hel del vänner sedan sist jag skrev, så en del fika har det blivit.. 


Träff med Marga plus man, och P

Vi var på Coffee & Tapas, man kan säga att det blev lite sisådär med våra beställningar, tror att det bara var drickan som blev rätt ;-), men vad gör det, trevligt hade vi.. fint väder och en underbar utsikt. 

Fick även en fråga från Ami och Lasse här om kvällen om vi ville följa med på träff innan Ami drog till Bryssel, vilket vi inte tackade nej till, åtta personer blev vi. 

När vi kom till baren förklarade vi att vi ville betala per par, och efter lite diskussioner om familia una, dos och tres hajjade hon, och skrev upp på varje familia vad vi beställlde. Mycket smidigt tyckte vi och berömde att hon var så hjälpsam.. Men när notan kom var den på en och samma ändå? 🤔😀. 


Rajje och Ami kramas lite.


... Och här är resten av gänget som var med, lånar/snor ett foto ifrån Carina.. Tack😉

Vi har gått ner nästan varje kväll till strandpromenaden, kvällarna är så sköna just nu. När vi varit där nere brukar vi se ett par damer som är så fina, och har samma fetisch som Rajje, de gillar hattar som syns.. 

Det är så roligt att sitta och titta på alla olika folk och hundar som finns i våran herres hage, och ibland delar vi på en pizza😀. 

Vi brukar roa oss med att gissa vilket land vi tror folk kommer ifrån, ofta har man rätt. I och för sig kan man alltid chansa på Ryssland och få många rätt, då det är otroligt många från det landet här. Damerna med dom fina hattarna tror vi är från England, men vi har inte fått det bekräftat än.. vi har bestämt oss för att försöka närma oss dom ikväll för att höra när dom pratar, önska oss lycka till, och framför allt, att dom inte känner sig förföljda😉🥺. 

Ps. Snart blir det batalj på casa Krafft, på söndag kommer Inspektorska med gubbe (los padres), ser vi framemot... blir till att fixa till lite i lägenheten 🤔😊