Här är det fullt upp och många tankar, ena stunden känns det jättebra och nästa funderar man vad man gjort. Men tror i slutänden att det blir riktigt bra. 

Vi har bara varit och tittat på två lägenheter, men letat på nätet så ögonen går i kors. Vi har även lagt ut massa trådar, så hoppas på respons nästa vecka. Det har varit så mycket så vi har inte varit och badat än, blir nog till att säga till Rajje att det får bli ett dopp imorgon. 

Billiga i maten har vi varit, fast inte los padres är med, igår tog vi oss en smörgås på kvarterskrogen ... faktiskt det första som vi ätit ute. Efter besöket på kvarterskrogen gick vi till P's kvartersfik för en em fika, nästan som man fick träsmak efter allt sittande, medans andra fick socker chock ;-)

Igår var vi riktigt svenska, det blev korv och mos, tänk att det kan smaka så himla gott. 

Ibland blir det stora kontraster, korv igår och oxfilé idag. 

Mumma, njöt av varje tugga, ser inte så märkvärdigt ut men riktigt gott. 

Vi skulle träffa Ystadsparet för lite diskussioner, och det visade sig att John fyllde jämt idag... tror det var något som slutade på 0...

Så det blev en trevlig kväll med god mat. 

Hipp hipp hurra för John... hoppas ni kommer att bli så nöjda som vi varit. 

En trevlig dag och kväll avslutas på terassen, det är så otroligt skönt ute. Tror nog att det är strax över 25 grader fast klockan är 22.30...