Ja nu har vi accepterat priset, och sitter bara och väntar på besked. 

I spanien är det så att en lägenhet kan ligga ute hos många mäklare, uppåt 20 stycken. Och om vi gör en affärer med en mäklare så kan någon annan sitta med en annan... och den som först lägger handpenning får den. Så nu sitter vi bara och väntar på klartecken att den blir våran... olidligt spännande. 

Igår efter jag skickat meddelande till den andra mäklaren att vi skippade att titta på lägenheten, mycket pga att det var så svårt att få till en visning. Efter det samtalet tog det inte lång tid förrän dom ringde upp och sa att vi fick komma lite senare samma dag och titta., har varit nyfiken av den sedan jag såg den på nätet hemma i Sverige. 

Så fram på kvällen fick vi då äntligen se den, och den var inte alls vad vi tänkt oss. Utsikten från terassen var mycket finare än den andra, men det var det enda som var bättre, så det känns jättebra att vi fick se den... då behöver man inte fundera och tänka tänk om. 

Annars så förflöt dagen lugnt och stilla... det blev pannkakor till lunch, Rajje var sååå sugen så jag tänkte att den som är snäll på dagen den.... 😉🤗. 

Ja ni ännu en svår fråga, vems är vem??  ps. kolla in Rajjes händer, dom är startberedda, bara jag har tagit det förbenade fotot.. 

Efter vi tittat på lägenheten så var det dax för en sista glass på vårat glasskrog som skulle stänga, men tyvärr var det reda stängt. 

Så det fick bli träff på ett annat ställe utefter Habanerasgatan. Väldigt trevligt ställe med service inriktad personal... så mycket tilltugg som vi fick har vi inte fått tidigare. 

Förutom nuvarande grannar så var Ami och Lasse med, de nyblivna spanjorerna 😉... riktigt roligt att träffas igen. 

Så det var lite uppdateringar, nu återgår jag till väntandet... måtte dom snart höra av sig.