Avslutade det andra inlägget med att jag hade en skön känsla i kroppen... säg den lycka som varar. Har nämt mitt ryggonda, det har resulterat att jag fick byta säng hemma då den var för mjuk. Jag har tidigare bara kunnat sova i mjuka sängar, men nu så är det ett minne blott. Jag har varit lite orolig för min säng här nere i Torre som naturligtvis även den är mjuk, medtagen hemifrån Sverige... Första natten gick riktigt bra, tänkte inte då på att jag hade ju stoppat i mig lite piller inför flygresan, men i går natt började eländet. 

Så tyvärr blev det till att köpa nya sängar, till los padres lycka :-), för då fick dom ta över våra... och mamma älskar en mjuk och gå säng. Så vi drog iväg till Jysk och kollade in deras sängar, och efter mycket provande och diskussioner så blev det köp... lite tveksam om den skulle vara för hård, för det är lika illa. 

Vi passade på att köpa lite nya sängkläder också, blir ju lite nytt för alla. Snabb leverans, inom två timmar kom dom med nya sängarna.. 

Men herregud vad dom var hårda när vi prövade dom här hemma, aldrig att jag kommer kunna ligga i dom... Så det blev en tur till Jysk igen, för att fråga om det kanske hade blivit fel på leveransen. Men så var det inte, utan killen förklarade att den vi provlåg har stått framme i butiken i två år och därför var den mjukare... men hallå? 

Mamma och pappa har låst in sig med sina nya sängar och är livrädda att jag ska ta tillbaka våra sängar :-D aldrig att jag lämnar denna goa säng säger pappa. 

Som tur är sa han på Jysk att vi skulle provsova någon natt, och funkar det inte är det bara att byta👍. 

Mamma köpte lite nya kuddar, storleken stämmer inte alls med våra mått, så nu passade inte örngotten utan det fick bli en tur till kinesen... blev ett gott skratt när vi kom hem, såg inte ut som vi är vana med.. 

Fortsättning följer... 

Idag har det verkligen varit fint väder, men med allt flängande har vi inte riktigt kunnat njuta av det, men det kommer garanterat flera av denna varan. 

Men en liten promenad ner till strandpromenaden blev det i varje fall, och kan ni tänka att det även blev lite gott i glaset.. 

Visst ser det gott ut... men lugn bara Fanta😉. 

Men det gällde ju inte alla, ni får gissa vem som utmärkte sig...