...och Julen gick, och allt blev frid och fröjd. Vi arbetade in i det sista riktigt fint blev det...känns jätte bra. Tomten kom med klappar till både stora som små, även jag måste ha varit snäll. 

Allt ser bra ut och man fick ihop det i år med;)

 

Smågrabbarna var supernöjda att tomten kom...Joel var nog nöjd att det inte var farfar i år, utan den riktiga kom istället. Vi har alltid jultävlingar mellan min familj och Pierres...i år vann familjen Jeanette Krafft yippii, Pierrs familj var vissligen inte fulltaglig i år men vi vann.

Så himla skönt att vara lite extra ledig så här i juletider har tagit semester mellan jul och nyår. Och lite snö har vi fått också och det lyser upp en hel del, det är så tråkigt när det är grått och trist.

Här står krukorna kvar, va bra, nu slipper vi bära ut dom till våren:). 


Jag är en person som oroar mig mycket både för det ena och andra det har jag ärvt efter min mamma. Antingen så oroar jag mig för Tobbe och är det inte han så är det Niklas och ibland är det Andreas...fast då är det i och för sig smågrabbarna det gäller. Har jag inget att oroa mig för dom så kan jag ju alltid oroa mig för mina föräldrar, det är sjukdomar och flytt eller något annat. Har jag inga personer att oroa mig för kan jag oroa mig för Sverige eller varför inte världen. Sällan oroar jag mig för mig själv...så sällan så jag har dålig koll på mig själv. Skrev i förra inlägget att jag hade ont i ena bröstet...när väl ömheten lagt sig så märkte jag att det är en knöl (jäkel) där, som tyvärr är rättså stor. Har varit hos läkaren och hon har skickat en remiss till bröstmottagningen. Så nu får jag släppa allt annat och oroa mig för mig själv några dagar.

Jag vet att det inte behöver vara någon fara med detta, jag vet att det kan vara något helt annat än första tanken...och jag oroar mig absolut inte hela tiden. Men jag hoppas att jag snabbt får en tid så jag kan börja oroa mig för något annat igen;)

slutar detta inlägg med ett foto på en mycket trevlig gäst som är hos oss just nu.

God fortsättning😄🎉🎄...och tänk på alla våra fyrfotade vänner när ni ska fira in det nya året, så även dom får ha det bra.