...men inspirationen att skriva har varit på noll.

Man jobbar kommer hem tittar på tv och går till sängs, inte så vidare upplyftande. Visst gör man mycket annat också, men det gäller att komma ihåg. Och när man dröjer med att skriva så faller det snabbt i glömska, ibland kan man gå igenom sina foton för att få tips...men jag har inte bara varit slö med skrivandet utan likadant med fotandet.

Vi har haft kalas för Joel, hela sju år fyllde han...prata om att tiden springer iväg. Kommer ihåg kvällen när han föddes så väl. Jag och den blivande mormorn åkte runt i Trollhättan för att fördriva tiden, till sist sa hon att vi går till förlossningen och väntar. Det vet man ju att man inte får vara egentligen, men sent på kvällen traskar vi in och sätter oss i ett väntrum och ingen säger något:). Vi får träffa Linn en stund och vi upplevde ett lugn inne i rummet, så man trodde det skulle ta lång tid innan förlossning...men bara någon halvtimme senare var det klart, och farmor och mormor fick komma in och hälsa lille Joel välkommen till världen:)...och nu har han fyllt sju.


Vi har haft en fantastik höst ...men nu har kylan och rusk kommit, så det känns verkligen perfekt med en tur till Torre.

Blåsten är inte att leka med...till och med ett träd blåste ner. Jaja inte det största, men ett träd är det. Nä tacka vet jag värme och salta vindar...

Ja va har hänt mera...ont i ryggen, massa besök hos sjukgymnast, hoppas lite semester kommer att göra susen.

Så har jag shoppat, känner mig verkligen som Järns dyraste kärring just nu, faktiskt känns det rättså skönt ;-) ...hoppla den blev lite stor;).

Minsann...en liten bil blev det, spännande. 

Inte illa, lite foton och ett inlägg blev det... det bådar gott inför kommande semester. Och denna gång har vi med oss Camareron och Inspektörskan, så det kan nog bli riktigt bra:).

Ja va blev det för bil då.....