Tack goa Preciosa för en liten push, fattar inte vart tiden tar vägen. Det är inte det att det inte funnits tid, utan inspiration har saknas. När jag är på semester bara det sprutar ut idéer till bloggen, men när jag jobbar så känner jag mig mentalt trött när jag kommer hem. Lite tråkigt för jag gillar verkligen att blogga, egentligen händer det mera här hemma än när jag är i Torre... men mycket lättare att skriva när jag är på semester. 

Ska försöka att se tillbaka vad som hänt senaste månaden... börjar med det som är närmast. Är gräsänka för tillfället, tror både jag och Rajje njuter... han traskar runt i Torre, och fikar med vänner som just nu är därnera. Andreas med hela familjen har invaderat våran lägenhet, så han bor för tillfället i Yvonnes. Och jag jobbar på dagarna och på kvällarna glor jag på Netflix... man får passa på när katten är borta. Inte ett enda bilprogram bara en massa drama ;-)

I helgen fick jag äran att fota ett bröllop, så fina var dom. Dagen började med regn och kyla, men uppehåll under fotograferingen, och solen sken  när de nygifta  kom ut ur kyrkan. 

 

Stort Grattis till min fina kusin Anna-Karin och nu hennes make Kjell. 

För några veckor sedan fick vi äntligen tagit ner några stora och skrymmande träd inne på Storgatan, ingen billig historia, men ändå värt pengarna. Hillegards kom och tog hand om allt, i princip så fanns det inte ett spår kvar på eftermiddagen, så bekvämt. 

Vädret har inte varit det bästa här hemma, vi fick några dagar med fint väder, resten har bara varit kallt och rått. Men vi fick en liten båttur med Christer medans vädret var ok. 

Man skulle ju kunna tro att jag var i Cuba istället för Vänern:). 

Även om vädret inte är så skönt så måste man säga att naturen är det... så himla fint ute just nu, träden blommar och dom gröna färgerna är perfekta. 

 

Nu när Rajje är ute och har det skönt och njuter medans jag är hemma och sliter och jobbar (inte avundsjuk alls) så är det skönt med lite sällskap... tre herrar vaktar mig, Molle, Leffe och goaste Nisse, inte illa alls. 

 Leffe på favoritplatsen. 

Molle har full koll. 

... Och busen Nisse, som faktiskt börjar bli som en normal pissekatt, det trodde jag inte för några månader sedan <3

Massa mera har naturligtvis hänt, men minnet är lite trögt... Men äntligen fick jag ivarjefall till ett blogginlägg, ska även ta mig ett varv runt på mina favvobloggar och läsa ikapp. 

Jo jag har klippt av mig håret, inte bokstavligen men en bra bit ivarjefall... har inget kort just nu, men det lär väl komma tids nog:). 

Ingen gloria på sne här inte:). Ha det bra.