Det där med reperationsåldern som jag nämnt tidigare, stämmer verkligen, är det inte det ena så...

En bit av en tand bara ramlade loss, bara så där?? Mycket irriterande, men något som är ändå mera irriterande är när man går till tandläkaren och får lite konsultation en digitalbild ca 5-10 minuters besök och ska betala 750 kronor...hallå...prata om timlön. Det enda han sa var att det inte skulle bli bra att laga upp tanden utan rekommenderade att göra en krona för 6500 kronor, jag har verkligen flyt just nu:(.

Ja vad har hänt sen sist då...ja förutom tanden, inte mycket...som vanligt glömmer man väldigt snabbt vad man gör på dagarna. Har i varje fall varit ute och gjort lite tillsyn på skolgårdar runt i Dalsland, spännande och lite nytt i arbetsvardagen. Än en gång måste jag påpeka att det är så otroligt vackert ute just nu, man bor verkligen i ett vackert landskap. 

Underbar natur, härlig musik och bara susar fram på de Dalsländska vägarna ibland har man det riktigt bra:).

När jag tittar på mina foton i mobilen om det är något mera...hittade jag detta foto:)

Vad ska man säga...nya ägare på en av korvkioskerna här i Mellerud. Köpte lite lunch en dag där...det tog väldigt lång tid för dom att fixa en grillad med mos och räksallad, gick sedan till några arbetskollegor för att käka min lunch. När jag öppnade paketet blev det lite skratt, har nog aldrig sett ett sådant upplägg....i dom två högarna med den så kallade räksalladen hittade jag två räkor.

Gräsänka är jag igen...Rajje är och gottar sig i Torre igen, medans jag får vara hemma och jobba igen;). Visst är jag lite avundsjuk på honom, skulle vilja ha semester jag med...men faktum är att jag faktiskt njuter av ensamheten, det är inte ofta man är ensam hemma...nja helt ensam är jag inte...man har Moltas några dagar i veckan. Sedan har det faktiskt flyttat in en ny familjemedlem hos oss...en riktigt energisk sak, kan inte påstå att den är direkt pratsam men trevlig att titta på tycker jag:).

Får jag presentera våran nya dräng Alfred kallad Drängen...arbetssam, energisk, enveten osv.

Moltas var inte lika imponerad som mig, snarare väldigt misstänksam skulle jag kalla det.

Ja just det har ju varit en tur till Lysekil också...även där otroligt vackert.

Så då är det fredag, och även om jag inte är nere i Torrevieja kan jag härma...här i Mellerud har vi också marknad på fredag, vissligen inte i närheten av fredagsmarknaden i Torre...men ändå.

Ha det bra....nu är det dax att återgå till jobbet efter lunch rast:) ps. Tänker flexa ut lite tidigare idag;)