Här är det full rulle, så mycket att jag missat en dag på bloggen. Vi har grejer som står överallt, och när man plockar på ett ställe blir det fullt på ett annat. 

Lite grejer hade blivit missat på Ikea, så jag och Rajje drog iväg igår för att införskaffa de saknade delarna. Snabbt och effektivt gick vi igenom affären, och som vanligt blev det ju lite mera än vad som var tänkt. 

När vi kom till kassan så blev det lite rörigt en stund, en kvinna stod och fyllde i några blanketter, kortet krånglade, men vi fick betalt och åkte hemåt... Nöjda och glada över våra inköp. 

Väl hemma när vi bärt in allt vi köpt såg vi att det saknades en del saker... så otroligt frustrerande. Antagligen hade vi glömt det vid kassan, så en lätt irritation infann sig (enligt Rajje var den inte lätt). Först diskuterade vi om att dra dit idag på morgonen, men vi bestämde oss för att hoppa över det... kostar mer att köra än vad vi slarvade bort. 

Moder med syster hade grejjat lite hemma, så för en stund såg det riktigt hemtrevligt ut. 

Det har blivit lite ombytta roller, lillsyrran har fått ta över Inspektorskans jobb, medans Inspektorskan gör det hon ska göra.... hålla koll ;-)

Idag fredag är det marknadsdag här i Torrevieja, jag är inte noga med det, men systrarna ville gärna dit. Så medans dom var på marknaden lyckades jag och Rajje att stöka till det i lägenheten igen. 

Lådor och en isärplockad bokhylla, prylar i mängder som vi fick ställa lite överallt tills nya möblerna blir ihopsatta... känns lite rörigt just nu. 

När vi väl fått bort dom gamla möblerna, såg man att det behövdes lite färg på väggarna också. Så i väg till färgaffären för inköp av lite färg. 

Allt på en gång, ska bli skönt att få lite ordning på nya casa Krafft. 

Lite gofika i solen hann vi med när systrarna var tillbaka. 

Så nöjda med dagens inköp... man undrar bara hur allt ska få plats i väskorna på hemvägen, den dagen den sorgen. 

Laga middag här hemma är helt omöjligt, finns ingen plats i köket för att laga mat... så idag fick det bli förstärkt macka..  

Avslutar med ett foto på Rajje i full aktion..  

... och publik har han också  

Det var allt för denna gång.