Nu är det kväll här i Torre, och vi har haft en underbar dag, och kväll...


Just nu sitter vi på terassen och njuter av lugnet... 

... efter ett besök på våran kvarterskrog Tango. Sitter och funderar på vad vi gjort idag, och måste säga att minnet sviktar... vet inte om det är åldern eller Lumumban som gör sitt ;-), tur det finns kort. 

Idag har vi haft lite sightseeing i Torre, då det är Kakas första besök. Så naturligtvis blev det ett besök till gamla kyrkan, så otroligt fin. 

Ett besök inne i kyrkan blev det, lite bikt så man kan börja på ny kula... 40 stycken Ave Maria, så är man på banan igen, bra det med tanke på kvällen :-P

Ett besök blev det på nya Godis affären också , och just nu sitter vi och mumsar på lite svenskt lösgodis, det bästa av två världar.. 

God middag på casa Krafft av kocken Krafft, kittla dödskönt i kistan... lite siesta och sedan ut igen. 

Så till slut hamnade vi på Tango, och av någon anledning lyckades Kaka få mig att smaka på en gammal goding ifrån tiden runt trettio. Likör 43, is och mjölk, och efter det en lumumba, som gick rakt upp i huvudet... Lite livesändning på fejjan, och så var man bortgjord :-!

Kickie Kaka fick också lite innanför skjortan.. 

Rajje som ska köra bil imorgon då vi ska på utflykt... fick bara ett glas vatten, prata om ombytta roller, han såg inte jätteglad ut.. 

Så för att få ett litet leende, sa jag att han fick smaka lite, och då kom det fina leendet fram igen.. 

Nä nu är det natten och lite sömn behövs då vi ska på tur imorgon, hör här nu... Vi ska till Likör 43 fabriken, och observera att detta var bestämt innan vi hamnade på Tango... På det ska vi faktiskt till Tango imorgon kväll också, då det är nostalgi kväll... Natti. 

Avslutningsvis ett foto på ett par goa gubbar.