Nästan dagligen kan man läsa i olika tidningar xxx hyllas för sin bikini bild...googla på det så får ni se. Ena dagen är det Läckberg som lägger ut sin bild bara för att pusha,  kan hon kan vi...ja få en snygg kropp fattar jag det som. Nästa gång är det farmen Linda som blir så rörd av alla fina ord, hon som är 44 år och absolut ingen person som tränar...säger hon i varje fall, känns ju lite deprimerande.

Men så finns det också 90 åriga Irene...som jag tycker är fantastisk bild...just det med alla åldrar alla kroppar är helt ok. 

Läste om Julie Ransby som låg och solade när hon hörde två killar bredvid henne diskuterade  och kommentera hennes utseende och hur hon kunde med att bära bikini. Läs gärna hennes historia och framför allt kolla in bilden på henne...hallå hon är skitsnygg, jag fattar ingenting. 

http://www.newsner.com/maennen-haanade-julies-bikinikropp-nu-hyllas-hennes-lysande-svar-av-tusentals/om/en-jaemlik-vaerld 

Jag lovar er att ni ska slippa få se en bikinibild på mig, i varje fall just nu. Men kan inte garantera att jag inte lägger ut en eller två i slutet på augusti; )...nej istället får ni ett som jag lånat från nätet, en härlig bild på ett gäng snygga tjejer. Bilden ska egentligen vara animerad, men jag får det inte att fungera, typiskt, men ni får nöja er med denna baksida ;-) ... får kanske byta bloggsida, man borde ju kunna lägga ut en animerad bild...grr