Tänkt i flera dagar att nu ska jag skriva, men ändå har det inte blivit något inlägg... men plötsligt händer det.

Har nu varit hemma dryga veckan och som vanligt är det fullt upp. 

Hemresan gick bra, det var tre flygvärdar och en flygvärdinna på flyget hem... Dom måste ha bestämt sig för att ha en bra dag på jobbet. Man kan då och då se små filmklipp på flygpersonal som skämtar till det, och detta var ett sådant tillfälle. Man fick sig flera goda skratt under turen, vilket gjorde resan till en riktig trevlig flygtur... tack för det. 

Väl hemma möttes vi av broder och ett riktigt skitväder, men det är väl inget mera än räkna med. 

Det känns som om man har varit hemma bra mycket längre än en vecka, mycket har hänt på de här dagarna. 

Full fart i det kommande hemmet, köket är på plats och golvet ligger, ändå är det massa småsaker kvar som tyvärr tar tid. 

Jag har hunnit med ett besök hos frissan också, det blev en gammal favorit i repris... 

Permanent, det var inte igår precis... förr var det verkligen inne med krull i håret, kändes riktigt bra. 

En ny resa har vi även planerat in... 

Jag har varit sugen på att göra en resa till Österrike, ser så otroligt fint ut. Vi hade nästan bestämt oss när jag kom på att Skottland skulle ju vara roligt också... Så svårt när det finns så många ställen man vill se. 

Men i lördags när vi satt och glodde på Så mycket bättre i reklampausen kom det ett inlägg om Hurtigrutten... beställ innan måndag och du får flygresan på köpet. Yes hurtigrutten det vore ju något att komma med, tänk är våren och glida fram i de norska fjordarna... 

Rajje var med på noterna, om nu priset var ok. Snabbt gick jag in på hemsidan för att kolla priser... vi var överens om att maj var en bra månad, så jag fyllde i våra önskemål. 

Och till min stora glädje var priserna bra mycket billigare än vad jag trodde. Priset var såpass ok så jag frågade Rajje om vi inte skulle passa på att ta hela paketet Bergen- Kirkenäs-Bergen. Så jag satt och kollade fram och tillbaka, och tillslut slog vi till... Fyllde i alla uppgifter, och betalade... kändes riktigt bra, vilka foton jag kommer kunna ta, nu har man något spännande att se fram emot. 

Efter en liten stund kom bekräftelsen... 

Mmm, ser ni? Jag såg det med en gång... den sköna känslan jag precis hade försvann snabbt ska jag lova. Men hallo det står 1 januari?? Ja menar, vem vill åka 1 januari... kallt, mörkt, blåsigt, snö nämnde jag kallt och snö? 

Snabbt skrev jag ett brev till researrangören, som naturligtvis hade stängt och öppnade först på måndag. 

Direkt måndag morgon ringde jag upp dom, det visade sig att när man valt månad var man tvungen att göra en uppdatering, om man inte gjorde det så var det januaris priser som kom fram. Nu fick jag  förklaringen varför det var såpass billigt. 

Jaha vad gör man... Någon ånger vecka hade dom inte, jag kunde byta datum... men priset i maj var ju bara något att drömma om. Jag fick då bytt från 1 januari till 7 januari, passar oss lite bättre, även februari och mars var mycket dyrare. 

Så det är snart dax för semester igen, inget jag räknat med så snart, så nu behöver vi bara förse oss med lite vinterkläder... 

Så nu får vi hoppas att det blir klart väder åtminstone så vi får se lite norrsken.