Igår kväll fick jag se norrsken, och det får jag tacka de nya högljudda japanerna. Vi satt högst upp och läste och hade det allmänt skönt. Helt plötsligt la jag märke till att japanerna börja klä på sig och en efter en gick ut... så jag tänkte att jag hänger på och ser vad som händer. 

På himlen såg jag lite tunna slöjmoln, samtidigt som det blev ett jäkla hallo på gruppen. Först fatta jag ingenting... Oh wow och så vidare hörde jag runt mig. 

Jag tänkte att jag tar ett provfoto så kameran var rätt inställd, och till min stora förvåning blev slöjmolnen alldeles gröna. Med alla glada tillrop runt mig kom jag på mig att jag började jag med, kölden bara försvann. Hade dom inte gått ut hade jag nog inte fattat hur norrskenet ser ut för ögat. 

Har fotat med mobilen på systemkamerans skärm, bara för att visa. 

För övrigt idag så har det inte hänt så mycket än det vanliga, härlig morgonpromenad med underbar utsikt, god mat och superbra bok, som jag nu ska läsa färdigt. Medans jag sitter högst upp i båten och har koll på alla japaner... 

 Dagens middag... 

 Kort inlägg idag, boken är så himla bra så fokus på den. Ha det bra...