Ja då kan man säga att denna semester slutade med ett magplask. 

Som jag avslutade gårdagens blogg med att jag kände mig lite konstig, avslutades med att jag låg och småfrös och mådde illa. Efter ett tag så fick jag upp och kräkas, efter det mådde jag mycket bättre. 

Men sa till rajje på morgonen att för säkerhets skull går jag inte med till frukosten. När Rajje sitter och käkar frågar naturligtvis kyparn var jag var, och Rajje svarar att jag hade känt mig lite dålig och hoppade därför över frukost. 

Strax efter får jag samtal från receptionen som undrar hur jag mår, jag svarar att det är ok, kunde inte ljuga utan berätta att jag hade spytt en gång i går kväll. 

Så nu sitter jag och Rajje i karantän, vi får inte lämna hytten, och får maten bärd till oss i typ skyddskläder... nja nu överdrev jag lite, plast handskar var det. 

Så här sitter vi och jag lovar att tiden går inte fort. Och jag är så förbenat trött på den där oranga båten som skymmer sikten ut. Har sett att solen lyst ute idag, men inget mera... 

Så det blir ett kort och tråkigt inlägg idag, nu ska jag förflytta mig från stolen till sängen... bara för omväxlings skull..