Här fortsätter vädret att vara dåligt, känns mer som höst än vår....rått och kallt. 

Jag har gjort en film till, men man blir begränsad när vädret är som det är. Pratade igår med inspektorskan för att få lite input gällande första filmen, och det fick jag verkligen. 

Alldeles för långa scener, tråkig miljö, inga nya platser, sveper för snabbt förbi med kameran osv osv. 

Så bara att ta nya tag, gjorde en till igår som jag lägger en länk till längs ner i detta inlägg. Men tänker att jag ska vänta med nästa tills vädret blir bättre, så man kan visa va fint det verkligen är här nere i Torre...just nu ser det inte så trevligt ut. 

Enda fördelen med det dåliga vädret är att man har tid och sitta och redigera film... och det tar verkligen tid, även om slutresultatet inte är det bästa. Så om jag kommer att fortsätta med detta så tror jag att det kanske typ kan bli ca en film i veckan, vi får se. 

Igår var vi på Salt & peppar och käkade middag, priserna har även här gått upp... och faktiskt var jag inte lika nöjd med maten som jag brukar. 

Nu hoppas vi på att vädret vänder och vi får lite härliga dagar. Känns faktiskt som om solen kommer att titta fram under dagen... hoppas 👌👍. 

Länk till film två..vlog del 2