...nu har jag glömt en dag, söndagen blev det lite mycket så bloggen glömdes bort.

Rajjes pappa Kjell och Mona kom på besök, dom har hyrt en lägenhet bara två kvarter ifrån vårat. Här sitter vi strax innan det är dax för middag.

Vi testade ett nytt ställe som jag har läst ska vara bra Pizza nr 1.

Helt ok mat, men fortfarande har jag inte fått den där wow maten:)

helt underbar kväll, igen...gubbarna satt och fiska utefter stranden

En grej som inte är underbar är myggen..har inte tidigare fått så många bett när vi varit här...och som dom kliar😨.

När man är desperat testar man det mesta...läste i en annan blogg om ett armband som ska vara bra...funkar det på hundar så varför inte på oss. Så när jag såg ett i affären var det bara att köpa.

Men när vi kom hem "råkade" jag googla på myggarmband. ..och det skulle jag inte ha gjort...googla får ni se. Så det var ett onödigt köp.

På måndagen var det varmare än tidigare så vi bestämde oss för att ta en tur åt La Mata hållet för att leta badplats. Men det var folk överallt. ..alla är lediga idag, det är spanska nationaldagen. Men det är inget större firande här, ungefär som hemma. 

 

På kvällen var det dax för middag igen...vi gick för att hämta upp Kjell och Mona. ..högst upp står Kjell och väntar på oss😊.

Dom ville gå till El Muelle och käka.

Kjell valde oxfilé...var bara tvungen att ta ett foto...tyckte kossan var så söt. Min egen mat var bara en hamburgare. ..får hålla igen på pengarna vi åt ju ute igår med. Casa Krafft har haft stängt i två dagar...får se till att hålla öppet imorgon igen😉