Minnet...ja det är inte det bästa nu för tiden, stor nackdel när man ska skriva blogg så sällan som det blivit sista tiden...man kommer inte ihåg någoting känns det som. Men det är väl bara att börja gräva i minnet och ta det i den ordningen det ploppar upp, tyvärr så har jag varit dålig på fotat annars så är det ju bra att ha till minne. Och på grund av att jag inte fotat något större och pga att jag längtar till värmen tar jag in ett litet nostalgi foto istället:)

Här njuter vi på Cuba...

Sista jag skrev så var ju Rajje fortfarande kvar i Torre, men nu är han hemma och ordningen är som vanligt. Lite mörkare blev det på Bråna med en gång han kom hem...tja inte av att han kom hem, utan av att nu vågade man släcka lamporna vid sängdax:)

Rejält kallt och en del snö var det sist jag skrev också, det är också ändrat...nu är det kallt och blött istället och inte alls vackert ute. Här om morgonen när jag var på väg till jobbet så ramlade jag i våran trapp, fast jag var jätteförsiktig. Skit va ont det gjorde...Rajje fick hjälpa mig in, haltande och genom blöt spottade och svor jag över trappen.

Dagen efter Rajje kom hem så var vi på besök i Trollhättan hos Mona och Kjell (Rajjes Pappa), veckan därpå fyller Mona jämt men då är dom på kanarieöarna. Hon visste inte att det skulle bli besök av oss alla, så när jag Rajje och Mogge som var först ringde på så blev hon jätteförvånad. Vi sa att vi var nere i Trollhättan och shoppade och tänkte bara överaska...fick faktiskt lite dåligt samvete över hur glad hon blev för "spontan" besöket det är något som vi är fruktansvärt dåliga på, ja att göra små besök alltså:). Snart ramlade alla in och hon insåg att hon var lurad, en jätte btrevlig eftermiddag blev det.

På jobbet rullar det på som vanligt inget att orda om det, mer än att jag kanske ska börja jobba heltid. Något som jag sagt hela tiden att jag inte vill...men jag återkommer mera om det senare om det nu blir som jag vill;)

När man ändå är inne på jobb så har vi haft personalfest, tolfte året som arbetsgivaren (Melleruds kommun) ordnar detta så nu kan man kalla det tradition. God mat och trevlig underhållning var det, folk släpper verkligen loss och bjuder på sig...nja kanske inte jag då, har tyvärr blivit en liten tråkmåns.

Fast en liten stund fick även jag igång höfterna. När Hingsten från Fjällbacka drog igång...så otroligt bra och precis min humor, sedan gjorde det ju inget att han var en ståtlig hingst också;).

Men efter god mat och den trevliga underhållningen så längtade jag hem till min alldeles egna "Valack från Bråna"...vem behöver en Hingst;)

Även om minnet inte är det bästa så blev det ju lite ändå...vill bara tillägga att mina prover var bra och att jag fortfarande har samma kamera som tidigare😉. Och just det höll på att glömma vi har bokat en liten tur till vårat andra hem i april.

Ha det bra