Ja då är pappa Jönsson och Kaka hemma i Sverige igen, och jag och Rajje är ensamma kvar i spanienlandet. 

Igår hade vi en liten avskedsmiddag, med god mat och en fantastiskt utsikt. Vi hamnade på ett ställe som vi aldrig ätit på förut, och maten var jättegod... så dit kommer vi gå igen. 

Längesedan jag la upp matbilder, så det är på tiden för några... Här är min mat... 

Kaka var nöjd hon också.. 

Rajjes och pappa Jönssons tallrik fick jag inget foto på, men dom var också så nöjda. 

Här sitter dom och njuter, fast pappa Jönsson har lite ångest för att semester är slut, och Kaka har lite ångest inför flygresan... jag förstår dom båda. 

Sista dagen blev i varje fall en perfekt dag, ljumna vindar och kvällen var perfekt. Vi blev sittande länge på terrassen och bara njut av kvällen. Vi kom i säng vid 00:30, så inte mycket sömn då planet skulle gå vid sju tiden.. 

När vi hade kört dom till flygplatsen åkte vi hem igen och kröp ner i bingen för lite mera sömn, en superskön känsla att slippa åka hem till jobb och kyla, även fast jag vet att det varit kalas väder även hemma. 

Vi har verkligen tagit det lugnt idag, inte många knop, Rajje tog en lååång promenad och jag dammsög och skurade golven, sedan knoppade jag in en stund på soffan. 

Nu på eftermiddagen drog vi till Specsafers då Rajje klagat så mycket på sin dåliga syn... Dom var lite undrade då han hade lite lite ålderssynthet förövrigt var synen100 %. 

Konstigt den gubben är kärnfrisk, ja förutom ryggen då... Men perfekta tänder, perfekt blodtryck och nu nästintill perfekt syn, och på det har han en perfekt kärring :-* ;-). Vi får fundera pä om det blir ett par fina läsglasögon eller inte... men något ville han åtminstone handla, så det blev till att kila in på C&A för lite shopping. 

Inte lätt att ha Järns dyraste gubbe. 

När vi kom ut ifrån affären hade det mörknat, och en helt otrolig himmel var det. Det stod folk överallt och fotade, jag med. Hade önskat att jag inte stod på en parkering, för ikväll hade man kunnat få ett sådant där kort som bara är sådär superbra. 

Men bara att gilla läget... tänk er om det hade varit lite palmer och hav med på detta foto..