Japp då var semestern slut och första arbetsdagen gjord, och jag överlevde.  Vi lämnade ett land med strålande sol och kom till ett i spöregn...riktigt upplyftande.

Planet gick hem i en väldigt bra tid..vi behövde inte ställa någon klocka, utan kunde sova ut som vi nu gjort i hela fem veckor. Enda skillnaden var att jag var först upp😊.

Naturligtvis passa jag på att fota russina medans dom nana så sött och högljutt; ) 

Snart var det full fart på alla..pappa passade på att njuta av solen en stund efter frukost.

Här tar jag ett foto från taket...

Antagligen sista disken på länge...så man får passa på att föreviga detta.

Det sista vi gör innan vi lämnar lägenheten är att bära in cyklar och stolar...just i det ögonblicket känns det faktiskt rättså vemodigt. Nu väntade bara den långa och tråkiga resan hem...fy och usch 

...................................................................

 På morgonen när vi vaknade efter resdagen kom stora sonen med sin fina familj på besök, jättetrevligt, här skulle jag verkligen tagit ett kort på gullgossarna men huvudet var inte med...  

Man kommer snabbt in i vardagen, så skönt att träffa goa vänner och mina härliga arbetskamrater. Jag har verkligen tur att jag har ett jobb som jag trivs med...finns ju många som får släpa sig till sina jobb och det kan ju inte vara roligt.

Bloggandet ska jag försöka att hålla igång med även här hemma, men tänkte att det ska få bli en veckoblogg..ungefär som innan jag åkte på semester.  Nu vill man ju även att våra nya Torrevänner ska få veta hur vi har det här i sverigelandet;).

Inget kort har det blivit idag..men väldigt regnigt kan jag upplysa att det är, men ska bli riktigt bra väder fram i veckan...så ha det bra tills nästa gång😉.