Ja det är ett tag sedan man kom hem, och det har verkligen varit fullt upp... så fullt upp att bloggandet har varit på is. Men nu känns det som om man kan få ner några rader, det gäller bara att komma ihåg men som tur är kan man kolla i fotogalleriet. 

Börjar med hemresan som startade vid en okristlig tid, planet gick redan 06.55, knappt som man hann att lägga sig innan klockan ringde. 

Som vanligt var det fruktansvärt att flyga, det kryper i hela kroppen och helt omöjligt att somna till en liten stund. 

Vi landade i trevliga Karlstad och deras mycket trevliga lilla flygplats. 

Kallt som skam, man ville bara vända tillbaka... fast jag hörde att det blev sämre väder i Torre efter vi åkt. Man undrar var vi tappade det fina vädret, för med till Sverige kom det då inte... det har varit rena skitvädret sedan vi kom hem. 

På flyget hade vi internet, så man blev välkomnad i alla möjliga länder under resan. Lite frågande är jag till rutten... 

Väl hemma drog det igång med både det ena och det andra, jobb och åter jobb. Hemma har det rensats och fixats, nytt pensionat ska ju byggas, nytt boende ska fixats... och ett tillfälligt boende till Tobbe har ordnats, fullt upp med andra ord. 

Ny inneboende har vi fått. 

Säg hej till Leffe som ska bo hos oss en period, han själv är så lagom road, Moltas är en konstig prick och Nissa är ju Nisse.. full rulle. 

Det är säkrast att gömma sig bakom mamma... 

Sista fotot, men kunde inte låta bli, han är ju så fin.  

Mamma har fyllt år, och det ska ju firas, och naturligtvis blev det gofika :). 

Mm visst ser den smarrig ut... och jag lovar att den inte bara ser smarrig ut... 

På kalaset kom även våran minsta familjemedlem på besök... en riktig sötnos är hon. 

 

Vi har ju tittat på lite olika lägenheter, som jag tidigare har nämt, och Preciosa har varit snäll att skriva på sin blogg om våran lägenhet... vi är lite nyfikna om det finns någon som är intresserad av att eventuellt köpa våran. Allt är i princip bytt, kök badrum vitvaror golv osv. Här kommer lite bilder.