Vad jag älskar att ha semester, trivs med mitt jobb, men hallo, semester är verkligen livet :-D .

Även idag har vädret varit kanon och vi började med en god frukost ute på terrassen,  och det bästa, inte en fluga eller geting jag såg.

Fram vid middagstid smög vi oss ner till Yvonnes ställe för att ta oss ett dopp, så härligt, vilken tur vi har att hon köpte brevid oss. Lite nervös var jag, men bestämde mig för att säga att vi är systrar och har lägenheterna ihop, om någon skulle klaga:).

Lagom skönt i poolen

Här skulle jag ta mig en selfie ,  men linslusen kunde inte hålla sig undan, jag menar var ska inte sleven vara....

Och när han inte smyger  i bakgrunden...

...då ligger han och kollar in brudar, måste vara en snygging han kollar in;).

På em blev det en tur till Zenia för att fixa lite saker till vårt fina badrum. Stora affärer betyder bortsprungna gubbar, tappade bort Rajje konstant han sprang runt och rev i allt. Inte lätt att ha med sig Järn dyraste gubbe.

Här hade jag letat länge efter honom tills jag såg han komma lullande ;-) .

På vägen hem var det ett himla tjat på att få något i magen, jag kan ju tycka att man kan lugna sig en liten stund, men den som är snäll på dagen, plockar frukt på kvällen.  Sagt och gjort så stannade vi på ett snabbmatställe.


Så här glad blir man då.

Även ikväll blev det en härlig kvällspromenad...Vi gick ner till centrum och hittade en trevlig bar som vi satt vid en stund. Det enda som enligt Rajje var lite sisådär var storleken...

...på ölen. Men för min del var det ett perfekt ställe mitt i ett pokemostop:).

Ja jag vet, lite pinsamt att man spelar, men jag var inte ensam.