Igår var det halvtid på semestern, dagarna bara rullar på. Varmt på dagarna, men blivit lite kallare på natten precis som det ska vara. Har inte badat de senaste dagarna, men var på väg i går men det kom något emellan. 

Det blev dax för lite ommöblering i los padres rum. Och sådant drar ju alltid med lite extra... som nu ska vi ha tag på en tavla, blev lite tomt på väggen. 

Återkommer med foto när det är helt färdigt👍. 

I söndags träffade vi Horst och Carina, det är väldigt längesen vi sågs. Det blev en trevlig eftermiddag på Sirocco. 

Vädret var perfekt och restaurangen har verkligen ett fint läge med underbar utsikt. 

Maten som jag beställde var faktiskt inte någon höjdare, blev lite torrt, men det mesta blev uppätet. 

Här sitter ett glatt gäng och väntar på maten. 

En högljudd musikant fick jag bakom ryggen , som sjöng för kung och fosterland.. under sången så hörde man knappt vad man tänkte ens😮😉. 

Förövrigt har det faktiskt inte hänt så mycket, utan vi tar våra promenader... Något gofika på casa Krafft har det inte blivit än, men känner på mig att det nog är nära. Lite bataljer har vi, mest vid frukosten då det fortfarande kan bli vilda diskussioner angående både det ena och det andra... allt är som vanligt. 

Det enda jag kan säga är att man behöver aldrig vara orolig om några äggsnoddar i fikabrödet som mamma eller jag bakar, det är garanterat äggsnodd fritt. Så ni som fikar på Nyfiket, - ät och njut👍🙂, inga otrevliga överraskningar där inte.