Dagarna går och nu är det mindre än en vecka innan man är hemma. ..lite tråkigt men ändå ok. Datorn krånglar när jag ska blogga det går inte att logga in...hur konstigt som helst. Jag skriver rätt lösen men får till svar att det är fel, irriterande. Det är jobbigt att sitta och skriva på mobilen., men ligger efter några dagar nu.

Här om dagen var vi på ett ställe som heter Matboden och käkade lunch med våraTorrevänner😊.

  Här är några av dom...lägger inte upp något foto på maten, för det såg väldigt tråkigt ut på fotot. Det blev en trevlig eftermiddag med mycket prat.

Fick detta foto av Horst och Carina det är taget på deras tak...synd att vi inte är några kändisar för då hade dom kunnat tjäna någon krona på fotot. Tittar man riktigt noga så ser man att vi sitter och käkar.

Som vanligt har vi ju haft lite gofika😉.

Igår var det Halloween och det firades rejält här i Torrevieja. Utklädda folk mötte man överallt på kvällen. Vi var ner på byn och träffade Torrevännerna, och tittade på paraden. 

Här är några sötnosar😆.

 ...och här är några andra 😉. ..vi satte oss och tog en fika. Lite småkallt var det så jag beställde in varm choklad.

Vilket ser godast ut? 

 Här sitter Carina, Horst och A-K.

Idag har vi varit på tur ut till La Zenia för att titta på duchar..tanken är att vi ska fixa toaletten. Julpyntet har kommit fram i affärerna och det ser så mysigt ut.

...och var ska inte sleven stå😉

Efter affären så stannade vi till på Torreviejas kyrkogård det var så otroligt fint och man fick ägna en tanke till våra nära och kära som tyvärr inte finns hos oss längre.

Och här är dagens fika...om det nu blir något idag, verkar inte som det så det får nog sparas till imorgon. 

Idag ska vi käka Tacos, efter lite tips så ska vi pröva köttfärs 😉. ..sedan får det nog bli tidigt i säng och hoppas att humöret blir bättre imorgon i vår lilla flock.